Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Zomertijd door Suzanne Vermeer

- Zomertijd
 
 
 
 
 
(2)

Grappig kort verhaal over timesharing. »

- Zomertijd
 
 
 
 
 
(1)

Ik vind alles van deze schrijver langdradig, saai en slordig geschreven. OOk dit boek. T verhaal is t gewoon net niet voor mij. »

- Zomertijd
 
 
 
 
 
(1)

Suzanne Vermeer behoort niet tot mijn favorieten, ik heb nu drie boeken van haar gelezen en de verhalen doen weinig tot niets met me. Op zich goed geschreven... »

Boeken zoals Zomertijd door Suzanne Vermeer

De babymakelaar
De babymakelaar
Een jonge vrouw vecht voor haar ongeboren kind Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna volmaakt. Ze heeft een fijne relatie met Björn en eindelijk heeft ze de door haar zo innig gewenste rol in een musical gekregen. Haar grote... »
Blauw water
Blauw water
Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er plotseling een ontsnapte tbs'er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjarige dochter Anouk niet in gevaar wil brengen. Er volgt een angstaanjagende en ze... »
Zachte heelmeesters
Zachte heelmeesters
Drie maanden lang leeft de gescheiden huisarts Heleen in slopende onzekerheid. Haar tienerdochter Mila verdwijnt op de avond van de veertiende juni spoorloos en er wordt niets meer van haar vernomen. Als het meisje op een middag in septe... »

Prikbord

Monique
Monique heeft Zomertijd door Suzanne Vermeer toegevoegd aan haar collectie.
28 Februari 2016, 16:18:29
Zomertijd
M-aartjee
M-aartjee heeft Zomertijd door Suzanne Vermeer toegevoegd aan haar collectie.
16 Februari 2015, 10:14:52
Zomertijd
bibi_92
bibi_92 heeft Zomertijd door Suzanne Vermeer toegevoegd aan haar collectie.
18 Oktober 2014, 15:56:57
Zomertijd