Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Zomertijd door Suzanne Vermeer

- Zomertijd
 
 
 
 
 
(2)

Grappig kort verhaal over timesharing. »

- Zomertijd
 
 
 
 
 
(1)

Ik vind alles van deze schrijver langdradig, saai en slordig geschreven. OOk dit boek. T verhaal is t gewoon net niet voor mij. »

- Zomertijd
 
 
 
 
 
(1)

Suzanne Vermeer behoort niet tot mijn favorieten, ik heb nu drie boeken van haar gelezen en de verhalen doen weinig tot niets met me. Op zich goed geschreven... »

Boeken zoals Zomertijd door Suzanne Vermeer

De babymakelaar
De babymakelaar
Femke heeft nog één wens: een kindje samen met haar man Björn. Helaas kan Femke zelf geen zwangerschap uitdragen en daardoor is ze gedwongen haar toevlucht te nemen tot het illegale circuit van commercieel draagmoederschap. Dan verong... »
Blauw water
Blauw water
Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er ineens een ontsnapte tbs'er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjarige dochter Anouk niet in gevaar wil brengen. Er volgt een angstaanjagende en zenuws... »
Zachte heelmeesters
Zachte heelmeesters
Maandenlang leeft Heleen in slopende onzekerheid, nadat haar tienerdocher Mila op een zomeravond spoorloos is verdwenen. Als het meisje ondervoed en met geheugenverlies door de politie wordt aangetroffen op een bankje in het park, lijkt ... »

Prikbord

Monique
Monique heeft Zomertijd door Suzanne Vermeer toegevoegd aan haar collectie.
28 Februari 2016, 16:18:29
Zomertijd
M-aartjee
M-aartjee heeft Zomertijd door Suzanne Vermeer toegevoegd aan haar collectie.
16 Februari 2015, 10:14:52
Zomertijd
bibi_92
bibi_92 heeft Zomertijd door Suzanne Vermeer toegevoegd aan haar collectie.
18 Oktober 2014, 15:56:57
Zomertijd