Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Moederziel
Moederziel
Josje is niet gecharmeerd van haar moeders nieuwe vriend. Ze trekt bij haar moeder in, om voor haar te zorgen. Zegt ze. Al snel neemt ze het hele huishouden ... »
 
 
 
 
 

Nobody
Nobody
Vivian maakt zich zorgen over een van haar HAVO-leerlingen. De 17-jarige Lynn is afwezig en stil tijdens de lessen en lijkt zich meer en meer terug te trekke... »
 
 
 
 
 

Vals alarm
Vals alarm
Een scheiding komt in de beste families voor. Maar wat doe je als je kind inzet wordt van een wraakactie van de vader?

Janna probeert... »
 
 
 
 
 

Stil water
Stil water
Zeeland wordt geteisterd door een hittegolf. Fervent duikster, Rona van Baren, kampt met ademhalingsproblemen en vreemde duizelingen. En ze is niet de enige ... »
 
 
 
 
 

Nobody
Nobody
Als je niemand meer hebt...Vivian maakt zich zorgen over een van haar leerlingen in 5 HAVO. De 17-jarige Lynn is afwezig en stil tijdens de lessen en lijkt z... »
 
 
 
 
 

Ik volg je
Ik volg je
 »
 
 
 
 
 

Bruna bundel
Bruna bundel
Bundel met drie top thillers van Linda Jansma, Marelle Boersma en Els Ruiters:TWEESTRIJD van Linda Jansma:Hanna's wereldje lijkt perfect...Hanna's wereldje i... »
 
 
 
 
 

Marelle Boersma-bundel
Marelle Boersma-bundel
Marelle Boersma-bundel met drie thrillers: Vals Alarm, Schaduwspelen en Complex. Vals Alarm: Janna probeert haar veeleisende baan zo goed mogelijk te combine... »
 
 
 
 
 

De Babymakelaar set 2 ex.
De Babymakelaar set 2 ex.
Femke is zangeres en speelt een hoofdrol in een musical. Haar grote droom is uitgekomen, maar ze heeft nog een wens: een kindje samen met haar man Bj√∂rn. He... »
 
 
 
 
 

Ik volg je
Ik volg je
Stel je voor: je woont samen met je vijfjarige dochter in een klein dorp waar niemand je accepteert. Je bent eenzaam, dus als een aardige collega je uitnodig... »