Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Zachte heelmeesters door Nicolet Steemers

- Zachte heelmeesters
 
 
 
 
 
(4)

Ik heb met veel plezier "Zachte Heelmeesters" gelezen, Nicolet schrijft goed, de spanning wordt goed opgebouwd, personages worden prima neergezet, de omgevi... »

- Zachte heelmeesters
 
 
 
 
 
(4)

Zachte heelmeesters had van mij dikker mogen zijn. Ik had echt een katergevoel toen ik het uit had. (Dit is uiteraard positief!) Wat heb ik genoten van de ge... »

- Zachte heelmeesters
 
 
 
 
 
(5)

Wat een super spannend boek! Als je van de boeken houdt van de schrijfsters: saskia noort, esther verhoef, dan vind je dit ook een goed boek. Origineel verh... »

Boeken zoals Zachte heelmeesters door Nicolet Steemers

De reünie
De reünie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Is... »
Rendez-vous
Rendez-vous
Rendez-vous is verfilmd onder regie van Antoinette Beumer (bekend van Soof, Loft, De gelukkige huisvrouw) en vanaf 4 juni te zien in de bioscoop. De hoofdrollen worden vertolkt door Loes Haverkort, Peter Paul Muller, Mark van Eeuwen en P... »
Dwaalspoor
Dwaalspoor
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze blijft achter met tegengestelde gevoelens en me... »

Prikbord

Monique
Monique heeft Zachte heelmeesters door Nicolet Steemers toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

25 November 2015, 22:04:37
Zachte heelmeesters
Miranda
Miranda heeft Zachte heelmeesters door Nicolet Steemers toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

12 Mei 2013, 16:40:51
Zachte heelmeesters
toorntje
toorntje heeft het boek Zachte heelmeesters toegevoegd aan de plank favoriet.

26 April 2013, 11:51:45
Zachte heelmeesters