Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De babymakelaar door Marelle Boersma

De babymakelaar is 10 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 3.0. Het boek is 43 keer gelezen.
Anoniem
- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(5)

Heel erg goed geschreven verhaal waarin je meegesleurd wordt door de personages. Goed leesbaar en zeker een aanrader!

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(5)

Vol verwachting ben ik aan de Babymakelaar begonnen, en mijn verwachtingen kwamen uit. Een steengoed verhaal, met niet te veel personages waardoor je lekker door kunt lezen. De locaties worden goed beschreven, evenals de soms gruwelijke details. Zeker geen voorspelbaar einde, maar ondanks alle ellende toch een happy one. Het onderwerp is een bijzondere maar prima keuze, en te weten dat het ook écht gebeurd zet je aan het denken. Een verhaal wat je bijblijft.

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(5)

Zo wat een heftig verhaal. Het is fictief, maar wetende dat het echt zo gebeurd is te erg voor woorden. Ga meer van haar lezen ze schrijft wel lekker om te lezen.

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(5)

Marelle Boersma schrijft zulke goede boeken en dit is er zo een die je niet weg kunt leggen.

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(4)

wauwwwww. zo boeiend, op naar de volgende van marelle

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(5)

naar een zware tijd lijkt het leven van Femke van dam weer toe te lachen, ze krijgt een belangrijke rol en ergens op de wereld is een draagmoeder voor haar eerste kind .
op een geheimzinnige manier verongelukt haar man en blijkt dat die bedreigd werd. na een kranten artikel wat ze gelezen heeft , besluit ze agnes (draagmoeder)te redden maar of dat zo makkelijk gaat ????

ik vond het een mooi boek om te lezen erg aangrijpend je bent snel in het verhaal en wil liefs niet meer weg leggen echt een aanrader om te lezen

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(2)

Ik vond moeilijk door het boek te komen... De laatste hoofstukken had ik pas echt de maat erin en had ik het ook zo gelezen. Dit boek zal niet in mijn top 10 komen te staan!

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(1)

Ik kan maar moeilijk door het boek heen komen. Ik kan niet in het verhaal komen. De stukken die de spanning op moeten voeren worden ontzettend kort beschreven, er is geen diepgang. De namen vind ik ook ver gezocht. Er wordt steeds geschreven hoe goed Femke is in haar werk. Dit stoort mij. Dat kun je ook anders beschrijven. Het verhaal wordt te ver van Femke af geschreven. Ik loop als lezer niet met haar mee en voel niet wat zij voelt. Ik vind het geen aanrader. Ik heb het trouwens nog steeds niet uit omdat ik er tegenaan hik om het op te pakken.

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(3)

Een lekker spannend boek.

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(3)

Lekker boek om te lezen. Wel eentje waarvan ik het plot al vroeg wist maar dat maakte me eigenlijk niet zo veel uit. Het boek leest heerlijk weg, voor je het weet heb je m uit. Complex vond ik wel beter maar ik heb zeker ook genoten van De babymakelaar.