Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bas voetbal omnibus
Bas voetbal omnibus
De 'Bas omnibus' van Vrouwke Klapwijk bevat twee delen uit de Bas serie. 'Bas gaat op voetbal' en 'Bas in de Arena' zijn opgenomen in dit boek. Geschreven in... »
 
 
 
 
 

Daaf is top
Daaf is top
David loopt geregeld tegen iets aan, stoot dingen om en laat dingen vallen. Op school wordt hij daarom vaak gepest. Tot zijn klasgenoten ontdekken dat David ... »
 
 
 
 
 

Een tent in de tuin
Een tent in de tuin
Daan en Pien mogen een nacht in de tent in de tuin slapen. Dat is spannend De buurman vraagt of ze niet bang zijn voor dieven en insluipers. Natuurlijk niet ... »
 
 
 
 
 

Een muis in huis
Een muis in huis
 »
 
 
 
 
 

Vlinder ontsnapt
Vlinder ontsnapt
Stijn en Veerle beleven weer dolkomische avonturen, in dit vijfde deeltje in de brokkenbakserie. De Brokkenbak krijgt een vlinderhondje te logeren. Sti... »
 
 
 
 
 

Dat pikken wij niet!
Dat pikken wij niet!
 »
 
 
 
 
 

Bas en de juichcup
Bas en de juichcup
‘Bas en de juichcup’ is een AVI-leesboek van Vrouwke Klapwijk. Er komt een schoolvoetbaltoernooi en daar mag de klas van Bas ook aan meedoen. Bas heeft e... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek M5
Plusleesboek M5
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden!Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

Bas vindt de schat
Bas vindt de schat
Bas zit in groep drie. Hij heeft vakantie. Met zijn vriend Ron doet hij mee aan een speurtocht. Samen met andere kinderen moeten ze in het bos zes opdrachten... »