Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een baan voor Daan
Een baan voor Daan
Daan verveelt zich. Maar dat duurt niet lang. Hij mag zijn buurman om een pad te leggen in de tuin. Daan schept zand en draagt stenen. Dat is waar werk. Hij ... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek M5
Plusleesboek M5
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden!Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

Kerstkleurboek
Kerstkleurboek
 »
 
 
 
 
 

Bas voetbal omnibus
Bas voetbal omnibus
De 'Bas omnibus' van Vrouwke Klapwijk bevat twee delen uit de Bas serie. 'Bas gaat op voetbal' en 'Bas in de Arena' zijn opgenomen in dit boek. Geschreven in... »
 
 
 
 
 

Ezelsoren
Ezelsoren
 »
 
 
 
 
 

Bang voor een knal
Bang voor een knal
Deel drie in de serie over het dierenhotel speelt rond de jaarwisseling. Veel huisdieren zijn bang voor vuurwerk. Zou het niet beter zijn om honden een rusti... »
 
 
 
 
 

Op reis met Abraham
Op reis met Abraham
‘Op reis met Abraham’ van Vrouwke Klapwijk is een bijbels dagboek voor kinderen vanaf zes jaar. Je reist met Abraham mee vanuit Ur naar het land Kanaän.... »
 
 
 
 
 

Vlinder ontsnapt
Vlinder ontsnapt
Stijn en Veerle beleven weer dolkomische avonturen, in dit vijfde deeltje in de brokkenbakserie. De Brokkenbak krijgt een vlinderhondje te logeren. Sti... »
 
 
 
 
 

Ik duik!
Ik duik!
Nik zit op zwemles. Op een dag moet hij leren duiken. Maar dat valt niet mee »