Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Eten voor iedereen
Eten voor iedereen
Simon is op weg naar tante Rachel. Mama heeft hem een mandje met brood en vis meegegeven. Dat is voor ondderweg. Maar Jezus heeft zijn mandje met eten nodig.... »
 
 
 
 
 

Koosje
Koosje
Ken je Koosje al? Ze heeft voorrode krullen en ze houdt heel veel van dieren. Vooral van kleine dieren zoals kikkers vogels en vissen. Weet je van welke dier... »
 
 
 
 
 

Bas is spoorloos
Bas is spoorloos
'Bas is spoorloos' van Vrouwke Klapwijk is een nieuw voetbalavontuur van Bas. Hij kr?gt ruzie op het voetbalveld met Rik, maar gelukkig helpt trainer Bert om... »
 
 
 
 
 

Heerlijk - Werkmap
Heerlijk - Werkmap
 »
 
 
 
 
 

Leesparade nieuw
Leesparade nieuw
 »
 
 
 
 
 

Daaf is top
Daaf is top
David loopt geregeld tegen iets aan, stoot dingen om en laat dingen vallen. Op school wordt hij daarom vaak gepest. Tot zijn klasgenoten ontdekken dat David ... »
 
 
 
 
 

Prentenbijbel
Prentenbijbel
De Prentenbijbel - verhalen uit het Nieuwe Testament is een vervolg op de eerder verschenen Prentenbijbel – Verhalen uit het Oude Testament. De verhalen w... »
 
 
 
 
 

Doe je mee?
Doe je mee?
Ontdek met Mees & Merel hoe leuk het is om samen te spelen!<br/>Mees & Merel zijn twee lieve, ondeugende vogels aan boord van de ark van Noach. Op deze heerl... »
 
 
 
 
 

6
6
 »
 
 
 
 
 

Bas in de ArenA
Bas in de ArenA
Bas is dolblij. Met zijn voetbalclub gaat hij naar de ArenA om daar alles te zien. In de ArenA is Jens. Hij leidt de club van Bas rond. Er is daar veel te do... »