Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bas vindt de schat
Bas vindt de schat
Bas zit in groep drie. Hij heeft vakantie. Met zijn vriend Ron doet hij mee aan een speurtocht. Samen met andere kinderen moeten ze in het bos zes opdrachten... »
 
 
 
 
 

Sil
Sil
Sil rent door het leven zodra hij ¬ís ochtends opstaat. In de vroege ochtend heeft hij al de hele familie wakker gemaakt, uit het raam gehangen om de krant o... »
 
 
 
 
 

De Kleine Krokobril
De Kleine Krokobril
'Kom maar! Krokobillen omhoog!
Je moet drijven als een boomstam!
Kleine Krokodil leert zwemmen.
Hij doet heel goed zijn best.
Maar waarom zwemt hij tegen
Nij... »
 
 
 
 
 

Jens en de slaapbus
Jens en de slaapbus
'Jens en de slaapbus' van Vrouwke Klapwijk is een grappig verhaal voor beginnende lezers.<br/> <br/>Jens woont met zijn ouders en zijn zusje Floor op een boe... »
 
 
 
 
 

De brokkendief
De brokkendief
Stijn heeft het thuis goed naar zijn zin maar dan gaat hij verhuizen. Zijn ouders willen een dierenhotel beginnen. Het lijkt hem leuk al verandert er wel vee... »
 
 
 
 
 

Bang of bluf?
Bang of bluf?
Daan en Roos. »
 
 
 
 
 

De wijzen zien een ster - display
De wijzen zien een ster - display
De Wijzen Zien Een Ster Display 24 Ex »
 
 
 
 
 

Kerstkleurboek
Kerstkleurboek
 »
 
 
 
 
 

Bas op het ijs
Bas op het ijs
Bas is blij. Het sneeuwt en hij mag met de slee. Wanneer het lang koud blijft komt er een schaatswedstrijd op school. Samen met Anniek oefent hij elke dag. B... »
 
 
 
 
 

Een zoon komt thuis
Een zoon komt thuis
Een vader heeft twee zonen. De oudste zoon werkt hard voor zijn vader. Maar de jongste neemt al zijn geld mee en gaat op reis. Hij viert feest en vergeet zij... »