Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Suikerdood
Suikerdood
Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Het hoofd van de landelijke recherche heeft vrienden die hij niet moet hebben. ... »
 
 
 
 
 

Duivelskus
Duivelskus
Vivian Glenne, eind dertig en moeder van drie kinderen, wordt half begraven gevonden vlak bij haar huis. Terwijl Marian Dahle en Cato Isaksen op de zaak word... »
 
 
 
 
 

Het dertiende sterrenbeeld
Het dertiende sterrenbeeld
Het begint bijna een spelletje te worden denken de inspecteurs van de afdeling Moordzaken in Oslo mismoedig wanneer zij op een kleine binnenplaats achter oud... »
 
 
 
 
 

Duivelskus
Duivelskus
De vijftienjarige Billi SanGreal werd op haar tiende betrokken bij de moderne Orde der Tempeliers door haar vader, de grootmeester. Zodra ze haar Proef succe... »
 
 
 
 
 

Lautlos in den Tod
Lautlos in den Tod
Lautlos in den Tod »
 
 
 
 
 

Pakket Dromenvanger
Pakket Dromenvanger
 »
 
 
 
 
 

Ik weet waar je woont
Ik weet waar je woont
Hoofdinspecteur Marian Dahle is aan het herintreden na verlof om bij te komen van een traumatisch voorval op werk. Wanneer Cato Isaksen haar de opdracht geef... »
 
 
 
 
 

e-Omnibus Lindell
e-Omnibus Lindell
<em>Honingval</em>:

De zevenjarige Patrick Øye neemt op zijn route van school naar huis vaak de verboden weg door een dichtbegroeid park. Vanmiddag is hij ... »
 
 
 
 
 

Boeman
Boeman
Een vrouw krijgt de schrik van haar leven als ze iemand een kinderliedje hoort fluiten dat bange herinneringen bij haar oproept. Als ze twee dagen later op h... »