Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Suikerdood door Unni Lindell

- Suikerdood
 
 
 
 
 
(4)

Suikerdood is uit, en na een heel rommelig begin, met veel personen die hun opwachting maken, komt het verhaal na een blz of 70 eindelijk op gang. Dan valt a... »

- Suikerdood
 
 
 
 
 
(5)

Deze schrijfster hoort tot één van mijn favorieten. Naast het oplossen van moordzaken die een zeer actueel thema beslaan, beschrijft ze de moeizame relatie... »

Boeken zoals Suikerdood door Unni Lindell

Donderdagskind
Donderdagskind
Tsjechoslowakije, 1939. Het leven van de Joodse Pavel en Anneliese Bauer wordt op zijn kop gezet door de komst van de Duitse troepen. Om deportatie te vermijden, vluchten ze met hun zesjarige zoontje Pepik en zijn kindermeisje Marta. Ze ... »
Perron 7
Perron 7
Dit buitengewone en inspirerende boek over de kracht van de menselijke geest zet je aan het denken. Perron 7 vertelt het verhaal van Eva Sprong, een jonge ambitieuze vrouw uit Amsterdam, die na een bliksemcarrière op zoek gaat naar zi... »
Op de helft
Op de helft
Het leven begint bij veertig. Maar intussen raast de tijd voort, lijkt de onbevangenheid te verdwijnen, en moeten er _ vóór het te laat is _ belangrijke beslissingen genomen worden over de toekomst. Rond het veertigste levensjaar komen... »

Prikbord

Sandra
Sandra heeft Suikerdood door Unni Lindell toegevoegd aan haar verlanglijst.
17 Oktober 2014, 15:09:27
Suikerdood
Heidi
Heidi heeft Suikerdood door Unni Lindell toegevoegd aan haar verlanglijst.
10 Oktober 2012, 13:51:07
Suikerdood
bibi_92
bibi_92 heeft Suikerdood door Unni Lindell toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

28 Maart 2012, 13:30:02
Suikerdood