Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Enge Ella en de zevenster
Enge Ella en de zevenster
Enge Ella is een kleine heldin die weigert te doen wat de grote spoken tegen haar zeggen - als een echte Pippi Langkous Enge Ella is een spookje dat overdag,... »
 
 
 
 
 

Boeman
Boeman
Britt Else Buberg krijgt de schrik van haar leven als ze in de gang van haar flatgebouw iemand een kinderliedje hoort fluiten. Ze kent dat melodietje van lan... »
 
 
 
 
 

Noorse nachten
Noorse nachten
<b>Unni Lindell - <em>Honingval</em></b>:
De zevenjarige Patrick Øye neemt op zijn route van school naar huis vaak de verboden weg door een dichtbegroeid pa... »
 
 
 
 
 

Ik weet waar je woont
Ik weet waar je woont
<p><strong>Deel 1 van de Marian Dahle-reeks</strong></p><p><strong>Ze ziet verbanden die haar collega’s niet zien. Is dat omdat ze goed is in haar werk of ... »
 
 
 
 
 

Was als Spiel begann
Was als Spiel begann
Was als Spiel begann »
 
 
 
 
 

Roodkapje
Roodkapje
<p><strong>Moorden kan verslavend werken...</strong></p><p>'Ik had misschien een gewone vrouw kunnen worden, maar zo is het niet gelopen. Op mijn veertiende ... »
 
 
 
 
 

Nachtzuster
Nachtzuster
<p><strong>Deel 4 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Geen familie is perfect. Maar met sommige is wel heel veel aan de hand.</strong></p><p>In ... »
 
 
 
 
 

Doodsbruid DL
Doodsbruid DL
<p>dwarsligger 613
Unni Lindell: Doodsbruid De Noorse Queen of Crime</p><p>Vijfentwintig jaar geleden werd de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch... »
 
 
 
 
 

De rouwmantel
De rouwmantel
<p><strong>Deel 3 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Soms is de simpelste verklaring lastiger dan je denkt.</strong></p><p>Vroeg in de ochtend ... »
 
 
 
 
 

Suikerdood
Suikerdood
Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Nu herinnert zijn inmiddels volwassen zus zich ineens wat er destijds gebeurd i... »