Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nachtzuster display
Nachtzuster display
 »
 
 
 
 
 

Ik weet waar je woont
Ik weet waar je woont
Vijftien jaar geleden verdween de zes jaar oude Thon uit een volkstuin in Oslo. De zoon van de eigenaar van de volkstuinen was lang in beeld als verdachte, m... »
 
 
 
 
 

Het dertiende sterrenbeeld
Het dertiende sterrenbeeld
<p><strong>Deel 1 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Soms krijg je van een slaapliedje juist slapeloze nachten…</strong></p><p>In een apparte... »
 
 
 
 
 

Zwanenmeer
Zwanenmeer
Wanneer een violiste na een uitvoering van het Zwanenmeer naar huis rijdt, wordt ze wreed vermoord. Inspecteur Cato Isaksen wordt op de zaak gezet en duikt i... »
 
 
 
 
 

Suikerdood
Suikerdood
<p><strong>Deel 8 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Soms laat het verleden zich niet vergeten…</strong></p><p>Zestien jaar geleden is er ond... »
 
 
 
 
 

Dromenvanger set
Dromenvanger set
 »
 
 
 
 
 

De drone
De drone
In een verlaten militair kamp staat een man die een drone over het omringende bos laat vliegen. Hij filmt de omgeving, terwijl de zon langzaam ondergaat. Wan... »
 
 
 
 
 

Doodsbruid
Doodsbruid
<p><strong>Deel 10 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Een psychiatrisch ziekenhuis zou een veilige plek moeten zijn. Dat is alleen niet altijd ... »
 
 
 
 
 

Dromenvanger
Dromenvanger
<p><strong>Deel 2 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Winnaar van de Rivertonprisen, de prijs voor de beste Noorse thriller</strong></p><p>De ne... »