Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Suikerdood
Suikerdood
Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Het hoofd van de landelijke recherche heeft vrienden die hij niet moet hebben. ... »
 
 
 
 
 

Duivelskus
Duivelskus
Vivian Glenne, eind dertig en moeder van drie kinderen, wordt half begraven gevonden vlak bij haar huis. Terwijl Marian Dahle en Cato Isaksen op de zaak word... »
 
 
 
 
 

Het dertiende sterrenbeeld
Het dertiende sterrenbeeld
Het begint bijna een spelletje te worden denken de inspecteurs van de afdeling Moordzaken in Oslo mismoedig wanneer zij op een kleine binnenplaats achter oud... »
 
 
 
 
 

Honingval
Honingval
<p><strong>Deel 6 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Het begint met één rebelse daad van een jongetje. Het eindigt met een web van geweld.</s... »
 
 
 
 
 

Suikerdood
Suikerdood
<p><strong>Deel 8 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Soms laat het verleden zich niet vergeten…</strong></p><p>Zestien jaar geleden is er ond... »
 
 
 
 
 

Doodsbruid
Doodsbruid
Vijfentwintig jaar geleden kwam de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt om het leven in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in Oslo toen ze d... »
 
 
 
 
 

De zuigzoen
De zuigzoen
 »
 
 
 
 
 

Ik weet waar je woont
Ik weet waar je woont
Vijftien jaar geleden verdween de zes jaar oude Thon uit een volkstuin in Oslo. De zoon van de eigenaar van de volkstuinen was lang in beeld als verdachte, m... »
 
 
 
 
 

Enge Ella en het wintercircus
Enge Ella en het wintercircus
Enge Ella gaat op avontuur naar Sint-PetersburgWanneer op een nacht de spokenschool begint, is Enge Ella er niet. Ook de andere spoken uit de naaifabriek zij... »
 
 
 
 
 

Enge Ella en de nachtschool
Enge Ella en de nachtschool
Nog nooit was een naaimachine zo angstaanjagend ...<br/><br/>Enge Ella is een spookje dat met haar familie overdag keurig opgevouwen als een lap stof op de b... »