Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Suikerdood
Suikerdood
Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Het hoofd van de landelijke recherche heeft vrienden die hij niet moet hebben. ... »
 
 
 
 
 

Duivelskus
Duivelskus
Vivian Glenne, eind dertig en moeder van drie kinderen, wordt half begraven gevonden vlak bij haar huis. Terwijl Marian Dahle en Cato Isaksen op de zaak word... »
 
 
 
 
 

Het dertiende sterrenbeeld
Het dertiende sterrenbeeld
Het begint bijna een spelletje te worden denken de inspecteurs van de afdeling Moordzaken in Oslo mismoedig wanneer zij op een kleine binnenplaats achter oud... »
 
 
 
 
 

Nachtzuster display
Nachtzuster display
 »
 
 
 
 
 

Nachtzuster
Nachtzuster
<p><strong>Deel 4 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Geen familie is perfect. Maar met sommige is wel heel veel aan de hand.</strong></p><p>In ... »
 
 
 
 
 

Honingval
Honingval
De zevenjarige Patrick neemt onderweg van school naar huis vaak een sluiproute door de tuin van een oude vrouw. Hij weet dat dat eigenlijk niet mag, maar zij... »
 
 
 
 
 

De zuigzoen
De zuigzoen
 »
 
 
 
 
 

Duivelskus
Duivelskus
<p><strong>Deel 9 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Hoe gevaarlijk is het om geen perfecte moeder te zijn?</strong></p><p>Vivian Glenne is ein... »
 
 
 
 
 

De drone
De drone
In een verlaten militair kamp staat een man die een drone over het omringende bos laat vliegen. Hij filmt de omgeving, terwijl de zon langzaam ondergaat. Wan... »
 
 
 
 
 

Het lege huis
Het lege huis
<p><strong>De Noorse queen of crime is terug, met een nieuwe serie!</strong></p><p>Op een warme zomeravond in Oslo hoort de negentienjarige Sonja Jansen vree... »