Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De groene mijl
De groene mijl
Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel all... »
 
 
 
 
 

Een goed huwelijk
Een goed huwelijk
Een goed huwelijk is nu verfilmd als A Good Marriage, naar een scenario van Stephen King. Het is het angstaanjagende verhaal van een huwelijk vol dodelijke g... »
 
 
 
 
 

De marathon
De marathon
 »
 
 
 
 
 

Dodelijk dilemma
Dodelijk dilemma
<p>In <em>Dodelijk dilemma</em> van horrormeester Stephen King raakt de jonge leraar John Smith betrokken bij een vreselijk auto-ongeluk waardoor hij ruim vi... »
 
 
 
 
 

Later
Later
<p>VN Thriller van het jaar 2021!

Normaal ziet hij de doden maar voor een paar dagen. Maar wat als ze ervoor kiezen om langer te blijven?</p><p>... »
 
 
 
 
 

Als het bloedt
Als het bloedt
<p><em>Mr. Harrigan's Phone (De telefoon van meneer Harrigan) </em>wordt een Netflix-film! Met Donald Sutherland en Jaeden Martell

‘De koning va... »
 
 
 
 
 

Dromenvanger
Dromenvanger
"In De dromenvanger van meesterverteller Stephen King komen vier vrienden voor het leven samen in de bossen van West-Maine voor hun jaarlijkse jachttocht. Oo... »
 
 
 
 
 

Vel over been
Vel over been
"In Vel over been van Stephen King is bestsellerauteur Michael Noonan zichzelf niet meer na de plotselinge dood van zijn vrouw Johanna. Hij krijgt geen lette... »
 
 
 
 
 

Christine
Christine
Christine, de klassieke Amerikaanse thriller van Stephen King, is een roman over tienerverlangens, obsessies en schoolperikelen.

Christine en Ar... »
 
 
 
 
 

De duistere kant
De duistere kant
In De duistere kant, de bestseller van meesterverteller Stephen King, wordt een schrijver wraakzuchtig achtervolgd door zijn eigen alter ego.

Ti... »