Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De shining
De shining
<p>Dwarsligger 666 is <em>De Shining </em>van Stephen King.</p><p><em>De Shining </em>is waarschijnlijk Stephen Kings beroemdste boek, en werd onvergetelijk ... »
 
 
 
 
 

Frankenstein
Frankenstein
 »
 
 
 
 
 

Dodenwake
Dodenwake
Stephen Kings Dodenwake wordt gezien als een van zijn engste boeken ooit.

Als dr. Louis Creed met zijn vrouw, drie kinderen en de kat naar het ... »
 
 
 
 
 

De overlevenden
De overlevenden
In dit derde deel van De Beproeving vormt Nick Andros een team met de geestelijk onvolwaardige Tom Cullen. Na de verschrikkingen van Kapitein Trips lijkt een... »
 
 
 
 
 

Nachtmerries en droomlandschappen
Nachtmerries en droomlandschappen
Stephen King neemt je in zijn verhalenbundel Nachtmerries en droomlandschappen mee naar plekken waar je nog nooit bent geweest. Ogenschijnlijk zijn het alled... »
 
 
 
 
 

Nona
Nona
Wat zet ons aan tot daden van onuitsprekelijke gruwelijkheid? Is het de liefde voor Nona, een prachtige, wilde vrouw? Is het de angst voor ons onontkoombare ... »
 
 
 
 
 

Gwendy's knoppenkist
Gwendy's knoppenkist
Er zijn drie manieren om bij het uitzichtpunt in het plaatsje Castle Rock te komen: Route 117, Pleasant Road en de zogenaamde Suicide Stairs. In de zomer van... »
 
 
 
 
 

Lisey's verhaal
Lisey's verhaal
In Lisey’s verhaal, de bestseller van meesterverteller Stephen King, komt Lisey terecht in de duistere wereld waar de demonen van haar overleden man nog ni... »
 
 
 
 
 

Rosie
Rosie
Rosie is de adembenemende, meesterlijke thriller over Rose Daniels, die na veertien jaar mishandeling wil ontsnappen uit haar huwelijk - maar met een man als... »
 
 
 
 
 

Mobiel
Mobiel
Stel je voor dat iedereen die zijn mobiel gebruikt, verandert in een moordlustige zombie...Clayton Riddell heeft geen mobiel. Hij is tekenaar en heeft net ee... »