Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

The green mile
The green mile
 »
 
 
 
 
 

Satanskinderen
Satanskinderen
Satanskinderen van Stephen King is een huiveringwekkende verzameling korte verhalen waarvan er maar liefst zes verfilmd zijn, zoals The Mangler, Children of ... »
 
 
 
 
 

De wind door het sleutelgat
De wind door het sleutelgat
"De wind door het sleutelgat is een losstaand verhaal in Stephen Kings epische fantasy-serie, de Donkere Toren. De serie is Stephen Kings magnum opus en een ... »
 
 
 
 
 

De Groene Mijl
De Groene Mijl
Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel all... »
 
 
 
 
 

Als het bloedt
Als het bloedt
<p><em>Mr. Harrigan's Phone (De telefoon van meneer Harrigan) </em>wordt een Netflix-film! Met Donald Sutherland en Jaeden Martell

‘De koning va... »
 
 
 
 
 

Revival
Revival
In een klein dorpje in New England, een halve eeuw geleden, valt een schaduw over een jongetje dat met zijn soldaatjes speelt. Jamie Morton kijkt op en ziet ... »
 
 
 
 
 

Cujo
Cujo
In Cujo, de bestseller van meesterverteller Stephen King, laat een monsterlijke hond een spoor van angst en terreur achter.

Het rustige Castle R... »
 
 
 
 
 

De bazaar van boze dromen
De bazaar van boze dromen
Genummerde, gelimiteerde oplage.<br/><br/>De bazaar van boze dromen van Stephen King is een bundel met twintig korte verhalen, waarvan slechts enkele eerder ... »
 
 
 
 
 

Tweeduister
Tweeduister
 »
 
 
 
 
 

Insomnia
Insomnia
In de bestseller Insomnia van meesterverteller Stephen King keren we terug naar Derry, het beruchte stadje uit o.a. Het en Dromenvanger.Gepensioneerd weduwna... »