Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Joyland
Joyland
In het legendarische Joyland van meesterverteller Stephen King beleeft Devin Jones alom plezier in amusementspark Joyland. Maar de lol moet ooit stoppen… <... »
 
 
 
 
 

De Shining pakket
De Shining pakket
Shining Set 10 Ex »
 
 
 
 
 

Wolven van de Calla
Wolven van de Calla
Wolven van de Calla is het vijfde deel in De Donkere Toren-serie, Stephen Kings epische meesterwerk dat nu is verfilmd met Matthew McConaughey en Idris Elba ... »
 
 
 
 
 

Firestarter
Firestarter
In Firestarter (Ogen van vuur), de bestseller van meesterverteller Stephen King, heeft een ogenschijnlijk onschuldig medisch experiment verregaande gevolgen.... »
 
 
 
 
 

Een lied van Susannah
Een lied van Susannah
"Een lied van Susannah is boek 6 van Stephen Kings epische fantasy-serie, de Donkere Toren. De serie is Stephen Kings magnum opus en een van de grootste epis... »
 
 
 
 
 

De Regelaars
De Regelaars
De New York Times-bestseller De regelaars van Stephen King, oorspronkelijk uitgegeven onder zijn pseudoniem Richard Bachman, keert terug in een geheel nieuw ... »
 
 
 
 
 

Billy Summers
Billy Summers
<p>'Billy Summers had gerust een paar honderd pagina's meer mogen zijn, de koning laat eens te meer overtuigend zien dat hij tot de allerbesten behoort.' VN ... »
 
 
 
 
 

Duma
Duma
"In Duma van bestsellerauteur Stephen King heeft Edgar Freemantle met zijn talent iets gewekt, en nu zal hij ervoor moeten zorgen dat hij het weer in slaap s... »
 
 
 
 
 

22-11-1963
22-11-1963
22-11-1963 van bestsellerauteur Stephen King is een verkenningstocht door verschillende tijdlijnen naar de aanslag op JFK.

22 november 1963, de ... »