Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Regelaars
De Regelaars
De New York Times-bestseller De regelaars van Stephen King, oorspronkelijk uitgegeven onder zijn pseudoniem Richard Bachman, keert terug in een geheel nieuw ... »
 
 
 
 
 

Billy Summers
Billy Summers
<p>'Billy Summers had gerust een paar honderd pagina's meer mogen zijn, de koning laat eens te meer overtuigend zien dat hij tot de allerbesten behoort.' VN ... »
 
 
 
 
 

Dr. Sleep
Dr. Sleep
In Dr. Sleep keert grootmeester Stephen King terug naar de personages en de setting van een van zijn populairste thrillers ooit: De Shining.

He... »
 
 
 
 
 

De vervloeking
De vervloeking
In de bestseller De vervloeking van meesterverteller Stephen King laat een wraakzuchtige vloek een man dodelijk snel afvallen.

‘Magerder,’ f... »
 
 
 
 
 

Dr. Sleep
Dr. Sleep
 »
 
 
 
 
 

Vel over been
Vel over been
In Vel over been van Stephen King is bestsellerauteur Michael Noonan zichzelf niet meer na de plotselinge dood van zijn vrouw Johanna.Hij krijgt geen letter ... »
 
 
 
 
 

De noodzaak
De noodzaak
In De noodzaak van Stephen King heeft de stad Castle Rock, Maine, in de loop der jaren behoorlijk wat eigenaardigheden gezien, maar niets is zo eigenaardig a... »
 
 
 
 
 

Mevrouw Todd gaat binnendoor
Mevrouw Todd gaat binnendoor
Ophelia Todd is anders dan de gewone zomergasten. Ze is bijzonder: ze houdt echt van Castle Rock en de bewoners en ze heeft de oude Homer er weer bovenop geh... »
 
 
 
 
 

De scherpschutter
De scherpschutter
De Donkere Toren is Stephen Kings magnum opus en een van de grootste epische successen van de afgelopen twintig jaar. Hoofdpersoon is Roland van Gilead, sche... »