Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
'Morgen ben ik weer thuis' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol.... »
 
 
 
 
 

De reünie
De reünie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdw... »
 
 
 
 
 

De lege stad
De lege stad
De historische roman 'De lege stad' van schrijfster Simone van der Vlugt is een indrukwekkend boek dat zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoor... »
 
 
 
 
 

Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen
Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afde-ling Noord-Holland Noord. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk leven: ze heeft een huis in het ce... »
 
 
 
 
 

Herfstlied
Herfstlied
Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net ... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn
Bloedlijn
<p>Wanneer Alkmaar voor de zoveelste keer wordt aangevallen probeert Katelijne haar brouwerij koste wat kost te beschermen tegen het brute geweld van de West... »
 
 
 
 
 

Schaduwzuster
Schaduwzuster
<p>De literaire thriller <em>Schaduwzuster </em>van Simone van der Vlugt gaat over Marjolein, een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school... »
 
 
 
 
 

In mijn dromen - special Primera
In mijn dromen - special Primera
special Primera »
 
 
 
 
 

Schaduwzuster
Schaduwzuster
 »