Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vierde gestalte
De vierde gestalte
In een sloot bij een flatgebouw wordt het lijk gevonden van de jonge kalligrafe Trui Andries. Ze werd vergiftigd met een uiterst zeldzaam product. De moord l... »
 
 
 
 
 

Zoenoffer
Zoenoffer
Terwijl Brugge zich opmaakt voor HiBrugia, een prestigieuze tentoonstelling over Spaanse schilderkunst, waar ook Guernica van Picasso te zien zal zijn, wordt... »
 
 
 
 
 

De Midasmoorden
De Midasmoorden
Paniek en chaos wanneer Brugge door een reeks misdaden wordt opgeschrikt. Een geheimzinnige foto, een kneedbom... Een aartsmoeilijke opdracht voor adjunct-co... »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
De wereld stond even stil. Toen de deur dichtviel en iemand de grendels erop schoof, leek het alsof iedereen in slow motion bewoog. Senada draaide zich om. H... »
 
 
 
 
 

Die vierte Gestalt
Die vierte Gestalt
Die vierte Gestalt »
 
 
 
 
 

Exit
Exit
Een bejaarde man overlijdt in een verzorgingstehuis. Zijn kleinzoon is ervan overtuigd dat hij vermoord werd door de hoofdverpleger. Van In vindt echter geen... »
 
 
 
 
 

Zonder voorschrift
Zonder voorschrift
Een vreemde, bijna karikaturale homejacking is de aanzet tot een reeks moorden, geregisseerd door een zekere John Bold. De mysterieuze Bold is een notoire l... »
 
 
 
 
 

Het laatste bevel
Het laatste bevel
Tijdens een cruise op de Middellandse Zee worden Pieter Van In, Hannelore Martens en Guido Versavel geconfronteerd met de zorgwekkende verdwijning van Bart V... »
 
 
 
 
 

Het Janussyndroom
Het Janussyndroom
Freya Fiers, de dochter van een zakenman die een groot belang heeft in de productie van hernieuwbare energie, wordt brutaal verkracht door vier gemaskerde ke... »