Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blankenberge Blues
Blankenberge Blues
Aan de winterse kust smeedt een bont allegaartje van mensen een niet-alledaags complot nadat een van hen een aangespoelde potvis vond. In het dode dier zien ... »
 
 
 
 
 

Die Midas Morde
Die Midas Morde
Die Midas Morde »
 
 
 
 
 

De doos
De doos
Barend Vossen, zonderling en zoon van een vermeende collaborateur uit de Tweede Wereldoorlog, wordt dood aangetroffen in zijn huis. Moord ofeen ongeluk? Even... »
 
 
 
 
 

De vijand
De vijand
Net als commissaris Pieter Van In denkt dat hij even kan uitblazen na het onthutsende avontuur met het stamcelonderzoek waarbij hij bijna de verdrinkingsdood... »
 
 
 
 
 

Zonder spijt
Zonder spijt
 »
 
 
 
 
 

Van In
Van In
In oktober 2017 verscheen De butlerknop, het veertigste boek in de reeks rond commissaris Van In. 'Het laatste', liet Pieter Aspe toen in diverse media verst... »
 
 
 
 
 

Het laatste bevel
Het laatste bevel
Tijdens een cruise op de Middellandse Zee worden Pieter Van In, Hannelore Martens en Guido Versavel geconfronteerd met de zorgwekkende verdwijning van Bart V... »
 
 
 
 
 

De doos
De doos
Barend Vossen, zoon van een vermeende collaborateur uit de Tweede Wereldoorlog, wordt dood aangetroff en in zijn huis. Moord of een<br/>ongeluk? Even later w... »
 
 
 
 
 

Van In Episode 5
Van In Episode 5
De positie van Hendrik Verdonck, een rijke en machtige industrieel uit De Panne, wankelt wanneer een generaties lang meegedragen familiegeheim wordt ontsluie... »