Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Postscriptum Display
Postscriptum Display
Postscriptum Display 6 Ex »
 
 
 
 
 

Exit
Exit
Een bejaarde man overlijdt in een verzorgingstehuis. Zijn kleinzoon is ervan overtuigd dat hij vermoord werd door de hoofdverpleger. Van In vindt echter geen... »
 
 
 
 
 

Solo
Solo
Brugge wordt opgeschrikt door een wel heel lugubere moord: een argeloze voorbijganger vindt het onthoofde lichaam van een man van middelbare leeftijd. Uit de... »
 
 
 
 
 

PAKKET ASPE - 6 TITELS AMP
PAKKET ASPE - 6 TITELS AMP
PAKKET ASPE - 6 TITELS AMP »
 
 
 
 
 

Import
Import
Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door tw... »
 
 
 
 
 

Van In episode 2
Van In episode 2
Na zijn overbekende Van In-reeks startte Pieter Aspe in 2018 met een nieuwe reeks. Commissaris Van In is nog steeds de protagonist, maar zijn situatie is geh... »
 
 
 
 
 

De vijfde macht
De vijfde macht
Tijdens een huwelijksfeest op een kasteel wordt de bruidegom vermoord. Hij is de zoon van de manager van een groot visbedrijf. Van In, een van de genodigden ... »
 
 
 
 
 

Episode
Episode
In oktober 2017 verscheen De butlerknop, het veertigste boek in de reeks rond commissaris Van In. 'Het laatste', liet Pieter Aspe toen in diverse media verst... »
 
 
 
 
 

Pakket Pieter Aspe
Pakket Pieter Aspe
portret van een toptalent en eiland. Aspe. »
 
 
 
 
 

Luchtpost
Luchtpost
Jasper, Melchior en Senada vertrekken in opdracht van de BBC naar SomaliĆ«. Ze gaan een reportage maken die de jacht op de neushoorn in Kenia en de handel in... »