Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zoen offer
Zoen offer
 »
 
 
 
 
 

Van In Episode 3
Van In Episode 3
Een politicus, een kapitalist, een maffiabaas en een jurist worden gegijzeld door een rechtse organisatie, opgericht en gesteund door Steve Bannon, voormalig... »
 
 
 
 
 

Eiland
Eiland
Een eiland voor de Bretonse kust: twee eilandbewoners die met elkaar in gesprek zijn: ""Heb jij Pierre vandaag al gezien? Nee? Merkwaardig. We zien hem toch ... »
 
 
 
 
 

Het oor van Malchus
Het oor van Malchus
Wat als een radicale katholieke beweging zou dreigen met terreuraanslagen om de traditionele christelijke waarden in ere te herstellen? Berthe Courierre, een... »
 
 
 
 
 

Volbloed
Volbloed
Volbloed omvat vier nooit eerder gebundelde misdaadverhalen van Pieter Aspe. In Grof wild verrast een vrouw haar echtgenoot met een korte vakantie in een afg... »
 
 
 
 
 

Solo
Solo
Bestsellerauteur Pieter Aspe veroverde na Vlaanderen ook Frankrijk, ItaliĆ«, Zuid-Afrika, Spanje & Polen en staat inmiddels klaar om de Engelstalige markt te... »
 
 
 
 
 

Blaues Blut
Blaues Blut
Blaues Blut »
 
 
 
 
 

Onvoltooid verleden
Onvoltooid verleden
'Als je me niet helpt, dan ben ik volgende week dood.', zo luidt een videoboodschap die binnenkomt op het politiebureau in Brugge. De maker van het filmpje d... »
 
 
 
 
 

Van In Episode 4
Van In Episode 4
Frank Flamand is een rijke, Brugse industrieel die nog maar een paar maanden te leven heeft. Hij heeft vrouw noch nageslacht. Zijn broers en zus azen op zijn... »
 
 
 
 
 

Grof wild
Grof wild
<p><em>Toen ik Aspe's </em>Grof Wild<em> las, dacht ik meteen: verdorie, dat heeft de structuur van een Kiekeboe</em>.
<em>Ik wist niet dat Merho zo dic... »