Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vijfde macht
De vijfde macht
Tijdens een huwelijksfeest op een kasteel wordt de bruidegom vermoord. Hij is de zoon van de manager van een groot visbedrijf. Van In, een van de genodigden ... »
 
 
 
 
 

Pakket Pieter Aspe
Pakket Pieter Aspe
portret van een toptalent en eiland. Aspe. »
 
 
 
 
 

Het Janussyndroom
Het Janussyndroom
Freya Fiers, de dochter van een zakenman die een groot belang heeft in de productie van hernieuwbare energie, wordt brutaal verkracht door vier gemaskerde ke... »
 
 
 
 
 

Import
Import
Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door tw... »
 
 
 
 
 

De doos
De doos
Barend Vossen, zonderling en zoon van een vermeende collaborateur uit de Tweede Wereldoorlog, wordt dood aangetroffen in zijn huis. Moord ofzelfmoord? Even l... »
 
 
 
 
 

Van In episode 2
Van In episode 2
Na zijn overbekende Van In-reeks startte Pieter Aspe in 2018 met een nieuwe reeks. Commissaris Van In is nog steeds de protagonist, maar zijn situatie is geh... »
 
 
 
 
 

Episode
Episode
In oktober 2017 verscheen De butlerknop, het veertigste boek in de reeks rond commissaris Van In. 'Het laatste', liet Pieter Aspe toen in diverse media verst... »
 
 
 
 
 

Pandora
Pandora
Een oud dossier wordt heropend. Twintig jaar geleden werden in Brugge een legerofficier, een geestelijke en een gemeenteraadslid op dezelfde manier vermoord.... »
 
 
 
 
 

Aspe Pakket Daphne
Aspe Pakket Daphne
 »