Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Die Midas Morde
Die Midas Morde
Die Midas Morde »
 
 
 
 
 

De butlerknop
De butlerknop
Een vrouw breekt samen met de beste vriend van haar zoon in bij een ex-minnaar. Een tijd later wordt ze dood aangetroffen naast haar auto nadat ze op een avo... »
 
 
 
 
 

De vijand
De vijand
Net als commissaris Pieter Van In denkt dat hij even kan uitblazen na het onthutsende avontuur met het stamcelonderzoek waarbij hij bijna de verdrinkingsdood... »
 
 
 
 
 

Van In Episode 4
Van In Episode 4
Frank Flamand is een rijke, Brugse industrieel die nog maar een paar maanden te leven heeft. Hij heeft vrouw noch nageslacht. Zijn broers en zus azen op zijn... »
 
 
 
 
 

Erewoord
Erewoord
Een nieuw avontuur van Pieter Van In, Guido Versavel en Hannelore Martens.CĂ©line Dubois, een jonge vrouw, wordt vermoord aangetroffen bij haar thuis op de s... »
 
 
 
 
 

Exit
Exit
 »
 
 
 
 
 

Zonder voorschrift
Zonder voorschrift
Een vreemde, bijna karikaturale homejacking is de aanzet tot een reeks moorden, geregisseerd door een zekere John Bold. De mysterieuze Bold is een notoire li... »
 
 
 
 
 

Het laatste bevel
Het laatste bevel
Tijdens een cruise op de Middellandse Zee worden Pieter Van In, Hannelore Martens en Guido Versavel geconfronteerd met de zorgwekkende verdwijning van Bart V... »
 
 
 
 
 

Onvoltooid verleden
Onvoltooid verleden
'Als je me niet helpt, dan ben ik volgende week dood.', zo luidt een videoboodschap die binnenkomt op het politiebureau in Brugge. De maker van het filmpje d... »
 
 
 
 
 

Van In Episode 3
Van In Episode 3
Een politicus, een kapitalist, een maffiabaas en een jurist worden gegijzeld door een rechtse organisatie, opgericht en gesteund door Steve Bannon, voormalig... »