Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vierde gestalte
De vierde gestalte
In een sloot bij een flatgebouw wordt het lijk gevonden van de jonge kalligrafe Trui Andries. Ze werd vergiftigd met een uiterst zeldzaam product. De moord l... »
 
 
 
 
 

Zoenoffer
Zoenoffer
Terwijl Brugge zich opmaakt voor HiBrugia, een prestigieuze tentoonstelling over Spaanse schilderkunst, waar ook Guernica van Picasso te zien zal zijn, wordt... »
 
 
 
 
 

De Midasmoorden
De Midasmoorden
Paniek en chaos wanneer Brugge door een reeks misdaden wordt opgeschrikt. Een geheimzinnige foto, een kneedbom... Een aartsmoeilijke opdracht voor adjunct-co... »
 
 
 
 
 

Zonder voorschrift
Zonder voorschrift
EEN VREEMDE, BIJNA KARIKATURALE HOMEJACKING is de aanzet tot een reeks moorden, geregisseerd door een zekere John Bold. Hij is een notoire liefhebber van vro... »
 
 
 
 
 

Van In
Van In
Wat heeft de vermeende zelfmoord van een oude man in een rusthuis te maken met een op macht beluste vastgoedmakelaar, een groene partijvoorzitter, een vrouwo... »
 
 
 
 
 

Postscriptum
Postscriptum
Successchrijver Pieter Aspe duikt in het koloniale verleden van BelgiĆ«.In Frankrijk wordt een pelgrim die te voet onderweg is naar Santiago de Compostela ve... »
 
 
 
 
 

Min 1
Min 1
Min 1 van Pieter Aspe is deel 31 in de serie rond commissaris Pieter Van In uit Brugge, zijn assistent Guido Versavel en onderzoeksrechter Hannelore Martens,... »
 
 
 
 
 

Van In Episode 5
Van In Episode 5
De positie van Hendrik Verdonck, een rijke en machtige industrieel uit De Panne, wankelt wanneer een generaties lang meegedragen familiegeheim wordt ontsluie... »
 
 
 
 
 

(Pijn)3
(Pijn)3
'Als je me niet helpt, dan ben ik volgende week dood.', zo luidt een videoboodschap die binnenkomt op het politiebureau in Brugge. De maker van het filmpje d... »