Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vierde gestalte
De vierde gestalte
<p>In een sloot bij een flatgebouw wordt het lijk gevonden van de jonge kalligrafe Trui Andries. Ze werd vergiftigd met een uiterst zeldzaam product. De moor... »
 
 
 
 
 

Zoenoffer
Zoenoffer
Terwijl Brugge zich opmaakt voor HiBrugia, een prestigieuze tentoonstelling over Spaanse schilderkunst, waar ook Guernica van Picasso te zien zal zijn, wordt... »
 
 
 
 
 

De Midasmoorden
De Midasmoorden
Paniek en chaos wanneer Brugge door een reeks misdaden wordt opgeschrikt. Een geheimzinnige foto, een kneedbom... Een aartsmoeilijke opdracht voor adjunct-co... »
 
 
 
 
 

Zonder voorschrift
Zonder voorschrift
2014/0034/355 »
 
 
 
 
 

De vijfde macht
De vijfde macht
Waarom wordt op een prestigieus huwelijksfeest de bruidegom vermoord? Waarom pleegt een blitse reclamejongen van een belangrijk reclamebedrijf zelfmoord? Waa... »
 
 
 
 
 

Het oor van Malchus
Het oor van Malchus
Wat als een radicale katholieke beweging zou dreigen met terreuraanslagen om de traditionele christelijke waarden in ere te herstellen? Berthe Courierre, een... »
 
 
 
 
 

(Pijn)3
(Pijn)3
'Als je me niet helpt, dan ben ik volgende week dood.', zo luidt een videoboodschap die binnenkomt op het politiebureau in Brugge. De maker van het filmpje d... »
 
 
 
 
 

De butlerknop
De butlerknop
Een vrouw breekt samen met de beste vriend van haar zoon in bij een ex-minnaar. Een tijd later wordt ze dood aangetroffen naast haar auto nadat ze op een avo... »