Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De mannenmaker
De mannenmaker
<p>De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exempl... »
 
 
 
 
 

Twijfels over België
Twijfels over België
Stadsmeisje gaat undercover in de grappige feelgoodroman ‘Twijfels over België’ van Petra Kruijt.‘Twijfels over België’ van Petra Kruijt is een fee... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah omnibus 6-10
Stewardess Hannah omnibus 6-10
<p><em>Liefde in de lucht</em> van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft.</p><p>Dat het echte werken anders is dan... »
 
 
 
 
 

Hart te koop
Hart te koop
Huizenfotograaf Sofie is de nieuwe, sprankelende feelgoodserie van Petra Kruijt. De serie van vier afleveringen draait om Sofie, een freelancefotograaf die a... »
 
 
 
 
 

Laat me jouw zijn
Laat me jouw zijn
 »
 
 
 
 
 

Summer lovin'
Summer lovin'
Geen seizoen spreekt zo tot de verbeelding als de zomer. Alles is ietsje losser, zonniger en lichter dan in de rest van het jaar. Ook in deze verhalenbundel ... »
 
 
 
 
 

Gemma & partners
Gemma & partners
 »
 
 
 
 
 

Eeuwig single
Eeuwig single
Na haar achtentwintigste verjaardag moet Brigitte de waarheid onder ogen zien: zij zal nooit een relatie krijgen. Ze is nu eenmaal geen relatiemateriaal – ... »
 
 
 
 
 

De mannenmaker
De mannenmaker
De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar... »
 
 
 
 
 

Gemma & Partners
Gemma & Partners
<p>In ‘Gemma & partners’ van Petra Kruijt besluit Gemma in de trein na een feestje een prijsvraag in een stapel kranten te schrijven. Als prijs belooft z... »