Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onder studenten
Onder studenten
<p>Zeven jaar geleden koos hoofdpersoon Christa voor een leven als jonge moeder. Zeven jaar lang stond haar leven in het teken van dochtertje Tessa en man Re... »
 
 
 
 
 

Summer cocktail
Summer cocktail
Neem een scheutje zon, giet er romantiek overheen en maak het af met een flinke dosis humor. Geef zeven ervaren cocktailauteurs deze opdracht, even schudden,... »
 
 
 
 
 

Lawnmower
Lawnmower
Nadine ziet zichzelf wel op een grasmaaier rondrijden en reageert op een vacature bij de golfclub. Dat daar ook geregeld BN ers komen, is een aardige bijkoms... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in Rome
Stewardess Hannah in Rome
<p><em>Liefde in de lucht</em> is de serie over de achtentwintigjarige stewardess Hannah, geschreven door Petra Kruijt. Een aanrader voor fans van Jill Manse... »
 
 
 
 
 

Onder studenten
Onder studenten
De feelgoodroman ‘Onder studenten’ van Petra Kruijt gaat over een jonge moeder en de keuzes en compromissen die bij ouderschap komen kijken.Zeven jaar ge... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah omnibus 6-10
Stewardess Hannah omnibus 6-10
<p><em>Liefde in de lucht</em> van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft.</p><p>Dat het echte werken anders is dan... »
 
 
 
 
 

3=2 pakket Kruijt
3=2 pakket Kruijt
 »
 
 
 
 
 

Eeuwig single
Eeuwig single
Na haar achtentwintigste verjaardag moet Brigitte de waarheid onder ogen zien: zij zal nooit een relatie krijgen. Ze is nu eenmaal geen relatiemateriaal – ... »
 
 
 
 
 

Eindelijk Single
Eindelijk Single
Nadat ze is ontsnapt aan een gewelddadige relatie, is voor Syrah duidelijk dat ze voorlopig geen vaste man in haar leven hoeft. Ze stort zich op haar werk op... »