Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Liefde in de lucht
Liefde in de lucht
<p><em>Liefde in de lucht</em> van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft.</p><p>Dat het echte werken anders is dan... »
 
 
 
 
 

Twijfels over België
Twijfels over België
Stadsmeisje gaat undercover in de grappige feelgoodroman ‘Twijfels over België’ van Petra Kruijt.‘Twijfels over België’ van Petra Kruijt is een fee... »
 
 
 
 
 

Blauwdruk van geluk
Blauwdruk van geluk
<p>De feelgoodroman 'Blauwdruk van geluk' van Petra Kruijt gaat over de vraag: hoe word je wie je bent? Hoofdpersoon Navy werd geboren op het witte doek. Haa... »
 
 
 
 
 

Hart te koop
Hart te koop
Huizenfotograaf Sofie is de nieuwe, sprankelende feelgoodserie van Petra Kruijt. De serie van vier afleveringen draait om Sofie, een freelancefotograaf die a... »
 
 
 
 
 

Zomerpakket chicklit
Zomerpakket chicklit
Dit zomerpakket bevat de zonnige titels:<br/> <br/>Petra Kruijt: Onder studenten<br/> <br/>Carlie van Tongeren: Cruise control<br/> »
 
 
 
 
 

Gemma & Partners
Gemma & Partners
<p>In ‘Gemma & partners’ van Petra Kruijt besluit Gemma in de trein na een feestje een prijsvraag in een stapel kranten te schrijven. Als prijs belooft z... »
 
 
 
 
 

Summer cocktail
Summer cocktail
Neem een scheutje zon, giet er romantiek overheen en maak het af met een
flinke dosis humor. Geef zeven ervaren cocktailauteurs deze opdracht, even schudden... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah op Ibiza
Stewardess Hannah op Ibiza
<i>Liefde in de lucht</i> gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Samen met vriendin Myrthe gaat Hannah een ... »
 
 
 
 
 

De mannenmaker
De mannenmaker
De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar... »