Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

3=2 pakket Kruijt
3=2 pakket Kruijt
 »
 
 
 
 
 

Teamrol & taal
Teamrol & taal
In samenwerkingsverbanden leveren mensen enerzijds een inbreng vanuit hun deskundigheid en anderzijds vanuit hun teamrollen. Teamrollen zijn karakteristieke ... »
 
 
 
 
 

Laat me jou zijn
Laat me jou zijn
<p>Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, een relatie met een man die stappen wil zetten waar zij nog niet klaar... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in New York
Stewardess Hannah in New York
<i>Liefde in de lucht</i> gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Hannah gaat de vlucht van haar dromen make... »
 
 
 
 
 

Laat me jouw zijn
Laat me jouw zijn
 »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in Barcelona
Stewardess Hannah in Barcelona
<p><em>Liefde in de lucht</em> is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van <em>Laat me jou zijn</em> en <em>De mannenmaker</em>. <em>Liefde... »
 
 
 
 
 

Hart te koop
Hart te koop
Huizenfotograaf Sofie is de nieuwe, sprankelende feelgoodserie van Petra Kruijt. De serie van vier afleveringen draait om Sofie, een freelancefotograaf die a... »
 
 
 
 
 

Onder studenten
Onder studenten
Zeven jaar geleden koos hoofdpersoon Christa voor een leven als jonge moeder. Zeven jaar lang stond haar leven in het teken van dochtertje Tessa en man Rens.... »
 
 
 
 
 

Gemma en Partners
Gemma en Partners
Als ze met haar vriendinnen in de trein terug naar huis zit na een feestje, schrijft Gemma een prijsvraag in een stapel kranten. Ze belooft de winnaar een da... »
 
 
 
 
 

De mannenmaker
De mannenmaker
De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar... »