Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een jaar single
Een jaar single
<p>In ‘Een jaar single’ van Petra Kruijt heeft Jane haar leven lang de ene relatie na de andere gehad. Als het uitgaat met haar meest recente vriend, bes... »
 
 
 
 
 

Twijfels over België
Twijfels over België
‘Twijfels over België’ van Petra Kruijt is een feelgoodroman over tijdschriftjournaliste Stella, die na een succesvol interview een baan aangeboden krij... »
 
 
 
 
 

Summer lovin
Summer lovin
Summer lovin', de chicklitbundel met zeven zinderende zomerverhalen voor een zonnig prijsje. Gillian King, Petra Kruijt, Anne West, Carlie van Tongeren, Mari... »
 
 
 
 
 

Onder studenten
Onder studenten
<p>Zeven jaar geleden koos hoofdpersoon Christa voor een leven als jonge moeder. Zeven jaar lang stond haar leven in het teken van dochtertje Tessa en man Re... »
 
 
 
 
 

Door een roze lens
Door een roze lens
Door een roze lens is de omnibus van de sprankelende feelgoodserie Huizenfotograaf Sofie van Petra Kruijt, ook bekend van de serie Liefde in de lucht. In Doo... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in Rome
Stewardess Hannah in Rome
<p><em>Liefde in de lucht</em> is de serie over de achtentwintigjarige stewardess Hannah, geschreven door Petra Kruijt. Een aanrader voor fans van Jill Manse... »
 
 
 
 
 

Onder studenten
Onder studenten
De feelgoodroman ‘Onder studenten’ van Petra Kruijt gaat over een jonge moeder en de keuzes en compromissen die bij ouderschap komen kijken.Zeven jaar ge... »
 
 
 
 
 

Gemma & partners
Gemma & partners
 »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah omnibus 6-10
Stewardess Hannah omnibus 6-10
<p><em>Liefde in de lucht</em> van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft.</p><p>Dat het echte werken anders is dan... »