Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Laat me jou zijn
Laat me jou zijn
Een nieuw begin voor twee zussen in Laat me jou zijn van Petra Kruijt. Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, ee... »
 
 
 
 
 

Onder studenten
Onder studenten
Feestjes, flirts en filosofie
Het studentenleven is vol verleidingen!

Zeven jaar geleden koos Christa voor een leven als jonge moeder. Zeven jaar lang stond... »
 
 
 
 
 

Twijfels over Belgie
Twijfels over Belgie
Tijdschriftjournaliste Stella is supertrots op zichzelf<br/>na een interview met de minister-president.<br/>Maar eenmaal terug op de redactie wacht haar<br/>... »
 
 
 
 
 

Lieve ik
Lieve ik
Tien jaar na hun havo-examen krijgen Polly en Hanneke een brief van zichzelf. Ze komen erachter dat ze niet alleen elkaar uit het oog zijn verloren, maar ook... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in Parijs
Stewardess Hannah in Parijs
<i>Liefde in de lucht</i> is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van <i>Laat me jou zijn</i> en <i>De mannenmaker</i>. <i>Liefde in de luc... »
 
 
 
 
 

Summer Nights
Summer Nights
Dat de zomernacht vol zit met romantische verhalen, mag geen verrassing zijn niet met deze auteurs tenminste. Marijke van den Elsen, Jolanda Hazelhoff, Gill... »
 
 
 
 
 

Acht uur overwerken
Acht uur overwerken
Petra Kruijt Acht uur overwerkenNannet werkt bij een reclamebureau. Om het imago van het bureau op te krikken verzint haar baas dat ze met z n allen een na... »
 
 
 
 
 

Outdated
Outdated
‘Outdated’ van Petra Kruijt is een heerlijk kort verhaal over Stephanie, die helemaal klaar is met daten. Na ontelbaar veel mislukte dates vindt ze het ... »
 
 
 
 
 

Eindelijk Single
Eindelijk Single
Nadat ze is ontsnapt aan een gewelddadige relatie, is voor Syrah duidelijk dat ze voorlopig geen vaste man in haar leven hoeft. Ze stort zich op haar werk op... »
 
 
 
 
 

Eeuwig single
Eeuwig single
Na haar achtentwintigste verjaardag moet Brigitte de waarheid onder ogen zien: zij zal nooit een relatie krijgen. Ze is nu eenmaal geen relatiemateriaal – ... »