Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Laat me jou zijn
Laat me jou zijn
Een nieuw begin voor twee zussen in Laat me jou zijn van Petra Kruijt. Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, ee... »
 
 
 
 
 

Onder studenten
Onder studenten
Feestjes, flirts en filosofie
Het studentenleven is vol verleidingen!

Zeven jaar geleden koos Christa voor een leven als jonge moeder. Zeven jaar lang stond... »
 
 
 
 
 

Twijfels over Belgie
Twijfels over Belgie
Tijdschriftjournaliste Stella is supertrots op zichzelf<br/>na een interview met de minister-president.<br/>Maar eenmaal terug op de redactie wacht haar<br/>... »
 
 
 
 
 

Lieve ik
Lieve ik
Tien jaar na hun havo-examen krijgen Polly en Hanneke een brief van zichzelf. Ze komen erachter dat ze niet alleen elkaar uit het oog zijn verloren, maar ook... »
 
 
 
 
 

Laat me jou zijn
Laat me jou zijn
<p>Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, een relatie met een man die stappen wil zetten waar zij nog niet klaar... »
 
 
 
 
 

Laat me jouw zijn
Laat me jouw zijn
 »
 
 
 
 
 

Gemma + Partners
Gemma + Partners
Een feelgoodroman vol humor en het vallen voor de perfecte man…of mannen.In ‘Gemma & partners’ van Petra Kruijt besluit Gemma in de trein na een feestj... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah op Curaçao
Stewardess Hannah op Curaçao
<p><em>Liefde in de lucht</em> is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van <em>Laat me jou zijn</em> en <em>De mannenmaker</em>. <em>Liefde... »
 
 
 
 
 

Gestrand
Gestrand
Eileens vakantie zit erop, maar door een staking op de Franse luchthaven kan ze niet terug naar huis. Joey is voor zaken in Frankrijk, maar ook hij strandt b... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in New York
Stewardess Hannah in New York
<i>Liefde in de lucht</i> gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Hannah gaat de vlucht van haar dromen make... »