Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Laat me jou zijn
Laat me jou zijn
Een nieuw begin voor twee zussen in Laat me jou zijn van Petra Kruijt. Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, ee... »
 
 
 
 
 

Onder studenten
Onder studenten
Feestjes, flirts en filosofie
Het studentenleven is vol verleidingen!

Zeven jaar geleden koos Christa voor een leven als jonge moeder. Zeven jaar lang stond... »
 
 
 
 
 

Twijfels over Belgie
Twijfels over Belgie
Tijdschriftjournaliste Stella is supertrots op zichzelf<br/>na een interview met de minister-president.<br/>Maar eenmaal terug op de redactie wacht haar<br/>... »
 
 
 
 
 

Lieve ik
Lieve ik
Tien jaar na hun havo-examen krijgen Polly en Hanneke een brief van zichzelf. Ze komen erachter dat ze niet alleen elkaar uit het oog zijn verloren, maar ook... »
 
 
 
 
 

Acht uur overwerken
Acht uur overwerken
Petra Kruijt Acht uur overwerkenNannet werkt bij een reclamebureau. Om het imago van het bureau op te krikken verzint haar baas dat ze met z n allen een na... »
 
 
 
 
 

Summer nights
Summer nights
Dat de zomernacht vol zit met romantische verhalen, mag geen verrassing zijn niet met deze auteurs tenminste. Marijke van den Elsen, Jolanda Hazelhoff, Gill... »
 
 
 
 
 

Lieve ik
Lieve ik
De feelgoodroman ‘Lieve ik’ van Petra Kruijt gaat over Polly en Hanneke, die beiden tien jaar na hun havo-examen een brief van zichzelf krijgen. Ze komen... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in Parijs
Stewardess Hannah in Parijs
<i>Liefde in de lucht</i> is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van <i>Laat me jou zijn</i> en <i>De mannenmaker</i>. <i>Liefde in de luc... »
 
 
 
 
 

Blauwdruk van geluk
Blauwdruk van geluk
<p>De feelgoodroman 'Blauwdruk van geluk' van Petra Kruijt gaat over de vraag: hoe word je wie je bent? Hoofdpersoon Navy werd geboren op het witte doek. Haa... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in Reykjavik
Stewardess Hannah in Reykjavik
<p><em>Liefde in de lucht</em> is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van <em>Laat me jou zijn</em> en <em>De mannenmaker</em>. <em>Liefde... »