Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De inkt van Arcadia
De inkt van Arcadia
Tussen de rinkelende telefoons en de hectiek in uitgeversland door sturen twee bevlogen boekenliefhebbers elkaar brieven: Perry Pierik, zelfstandig uitgever ... »
 
 
 
 
 

De Grote Oorlog, kroniek 1914-1918
De Grote Oorlog, kroniek 1914-1918
de Grote Oorlog, kroniek 1914-1918 is de serie in Nederland waarin wordtstilgestaan bij de geschiedschrijving over de Eerste Wereldoorlog. Dit is geenoverbod... »
 
 
 
 
 

Duinkerken 1940
Duinkerken 1940
<p>Na de razendsnelle ineenstorting van het front in Frankrijk tekende zich een Stalingrad-achtige nederlaag af voor het Britse expeditieleger in Frankrijk. ... »
 
 
 
 
 

Het geheime leven
Het geheime leven
brieven 2008. In eht vroege voorjaar van 2007 begon Perry Pierik en Wim Huijser aan... »
 
 
 
 
 

Sicherheitsdienst!
Sicherheitsdienst!
Knolle had gewaarschuwd dat er over zijn persoon ‘niet veel te vinden zou zijn’. Als Duitse inlichtingenman tijdens de Tweede Wereldoorlog kende hij zijn... »
 
 
 
 
 

De luchtazen van de keizer
De luchtazen van de keizer
De azen van de keizer waren de ridders van de lucht. In hun dubbeldekkers streden en sneuvelden zij voor hun vaderland. Was dit beeld werkelijkheid, of was d... »
 
 
 
 
 

Bühne 8
Bühne 8
Kleurrijk Palet Van Keuzes'Opent Perry Pierik dit voorjaarsnummer. Zijn gedicht Afdruk is een ode op de veelkleurigheid van het leven. 'Kleuren vermengen zic... »
 
 
 
 
 

Wapenbroeders
Wapenbroeders
In 'Wapenbroeders: Roemenië, nazi-Duitsland en operatie Barbarossa' beschrijft Perry Pierik de gevolgen van een dramatische samenwerking. Geteisterd door de... »
 
 
 
 
 

Islamitische Staat
Islamitische Staat
<p>Islamitische Staat (IS) houdt de wereld in z'n greep. In dit boek staan we stil bij een aantal minder bekende facetten van deze organisatie. Naast de oorl... »