Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Troje
Troje
Troje werd een legendarische stad, een stad van gedichten, schilderijen, opera's en films. Maar de stad heeft ook echt bestaan: in 1871 vond de Duitse archeo... »
 
 
 
 
 

Afrodite
Afrodite
<p>In deze editie van <em>Afrodite,</em> samengesteld door Liza Daen en Perry Pierik, wordt de lezer meegenomen naar de rijke en prikkelende wereld van eroti... »
 
 
 
 
 

Het schaduwarchief
Het schaduwarchief
Na De inkt van Arcadia en Het geheime leven, de briefwisselingen uit 2007 en 2008, is dit het derde brievenboek van Perry Pierik (1965) en Wim Huijser (1960)... »
 
 
 
 
 

Tiran
Tiran
Van Hitler tot Mao, van Cuba tot Korea. In dit boek staan de wereld¬leiders centraal die met ijzeren vuist over het eigen volk heersten: de dictators. Naast... »
 
 
 
 
 

Friedrich Knolle
Friedrich Knolle
Wat begon als de bestudering van een geluidsband met daarop de stem van SD-offcier Friedrich Knolle, leidde tot het schrijven van dit schokkende en onthullen... »
 
 
 
 
 

De wereld van Martin Ros in vraag en antwoord
De wereld van Martin Ros in vraag en antwoord
De Wereld Van Martin Ros In Vraag En Antwoord »
 
 
 
 
 

Het dramatische jaar 1916
Het dramatische jaar 1916
1916 was het tweede volledige oorlogsjaar. Na de vrolijke optimistische opening van de schermutselingenin zomer en herfst van 1914 volgde oorlogsjaar 1915. H... »
 
 
 
 
 

Hitlers tafelgesprekken 1941-1944
Hitlers tafelgesprekken 1941-1944
Vrijwel alles wat Hitler zei werd genotuleerd. Voor historici is dit een ware goudmijn gebleken. Vooral in zijn zogenaamde 'Tafelgesprekken' laat Hitler zijn... »