Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De inkt van Arcadia
De inkt van Arcadia
Tussen de rinkelende telefoons en de hectiek in uitgeversland door sturen twee bevlogen boekenliefhebbers elkaar brieven: Perry Pierik, zelfstandig uitgever ... »
 
 
 
 
 

Het schaduwarchief
Het schaduwarchief
Na De inkt van Arcadia en Het geheime leven, de briefwisselingen uit 2007 en 2008, is dit het derde brievenboek van Perry Pierik (1965) en Wim Huijser (1960)... »
 
 
 
 
 

Erdoğan
Erdoğan
<p>Er gaat geen dag voorbij of de sterke man van Turkije haalt het nieuws en dit in toenemende mate op verontrustende wijze. Onder Erdoğan is Turkije, dat j... »
 
 
 
 
 

Zevende bulletin Tweede Wereldoorlog
Zevende bulletin Tweede Wereldoorlog
Het zevende Bulletin Tweede Wereldoorlog biedt opnieuw interessante bijdragen. J.G. Kikkert beschrijft het hoe de Baltische staten na het verkrijgen van hun ... »
 
 
 
 
 

Troje
Troje
Troje werd een legendarische stad, een stad van gedichten, schilderijen, opera's en films. Maar de stad heeft ook echt bestaan: in 1871 vond de Duitse archeo... »
 
 
 
 
 

From Leningrad to Berlin
From Leningrad to Berlin
Dutch volunteers in the Service of the German Waffen-SS 1941-1945 : the political and military history of the legion, brigade and division known as 'Nederland'. »
 
 
 
 
 

De Holocaust
De Holocaust
 »
 
 
 
 
 

Westerse Schuld
Westerse Schuld
In beschouwingen over geopolitiek gaat het tegenwoordig steevast over de opkomst van China en de teloorgang van de machtspositie van het Westen. In discussie... »