Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het huis
Het huis
Het zal je maar gebeuren: je erft een prachtig, statig huis met een groot stuk grond eromheen! Wilma en Johan Burggraaf willen met hun erfenis iets goeds doe... »
 
 
 
 
 

Onverwerkt verleden
Onverwerkt verleden
 »
 
 
 
 
 

Familieperikelen
Familieperikelen
 »
 
 
 
 
 

Te mooi om waar te zijn
Te mooi om waar te zijn
<p>Als de gescheiden Marion in ‘Te mooi om waar te zijn’ van Olga van der Meer een relatie krijgt met Harro, lijkt het leven ten goede te keren. Niet all... »
 
 
 
 
 

Het gras is geel
Het gras is geel
In ‘Het gras is geel’ van Olga van der Meer ontmoeten Tessa en Lidewij elkaar op een bruiloft. De twee vrouwen zijn compleet het tegenovergestelde van el... »
 
 
 
 
 

Toekomstbelofte
Toekomstbelofte
De tweeling Merel en Sophie hebben altijd een hechte band gehad, vooral omdat hun ouders vrijwel hun hele leven afwezig zijn geweest. Ze komen zelfs niet opd... »
 
 
 
 
 

Fiona's keus
Fiona's keus
Fiona is getrouwd en is moeder van een tweeling in de tienerleeftijd. Als ze onverwacht zwanger raakt, weigert ze een onderzoek te laten doen. Ze krijgt een ... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Deze vijfling wordt geopend met het romantische Morgenlicht van Heleen van Rooyens idool Leni Saris. Annie Oosterbroek-Dutschun neemt dan het stokje over met... »
 
 
 
 
 

Liefdesvlinder
Liefdesvlinder
 »
 
 
 
 
 

M/V
M/V
 »