Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pakket Van der Meer en Burgers-Drost
Pakket Van der Meer en Burgers-Drost
Dit pakket bestaat uit 2 titels. "Liefdesvlinders" Olga van der Meer.<br/>Barbara Achterberg belandt in een nachtmerrie als haar man Niels wordt gearresteerd... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Jubileumomnibus 129: een bundeling van drie romans en twee korte verhalen. Jubileumomnibus 129 bevat de boeken Viermaal is scheepsrecht van Henny Thijssing-B... »
 
 
 
 
 

Alias Kiki
Alias Kiki
Tienermoeder Kyara trouwt op haar achttiende al met jeugdliefde Lucas,<br/>de vader van haar tweelingdochters. Twaalf jaar lang hebben ze een<br/>goed huweli... »
 
 
 
 
 

Hart te huur
Hart te huur
Al het slechte komt in drieën. Silva krijgt de diagnose reuma, scheidt van haar man en verliest haar baan. Ze heeft geen idee hoe ze haar leven weer op moet... »
 
 
 
 
 

Liesbets beslissing
Liesbets beslissing
 »
 
 
 
 
 

Jenny 2.0
Jenny 2.0
Jenny en Patricia zijn beste vriendinnen sinds de middelbare school. De vriendschap verandert als Jenny trouwt met een man die Patricia niet ziet zitten, en ... »
 
 
 
 
 

Reis naar toen
Reis naar toen
<p>De ernstig zieke Ellis heeft in 'Reis naar toen' van Olga van der Meer niet lang meer te leven. Haar beste vriendin Josta besluit haar te verrassen met ee... »
 
 
 
 
 

Happy End
Happy End
 »
 
 
 
 
 

Niets te kiezen
Niets te kiezen
Op de begrafenis van zijn vrouw komt Ruurd, in 'Niets te kiezen' van Olga van der Meer, in contact met haar oude schoolvriendin Lydia. Het klikt tussen hen e... »