Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zussen
Zussen
Zussen van Olga van der Meer, een roman over de bijzondere band die alleen tussen zussen bestaat. Samantha, Sabrina en Soraya kregen in hun jeugd weinig aan... »
 
 
 
 
 

Nickname Claire
Nickname Claire
Als de kinderwens van Gemma en Mike niet vervuld wordt, loopt hun huwelijk steeds stroever. Uiteindelijk mondt het uit in een scheiding, die vooral Gemma vee... »
 
 
 
 
 

Toekomstbelofte
Toekomstbelofte
De tweeling Merel en Sophie hebben altijd een hechte band gehad, vooral omdat hun ouders vrijwel hun hele leven afwezig zijn geweest. Ze komen zelfs niet opd... »
 
 
 
 
 

Met open ogen
Met open ogen
Vuur en vuur en twee héél korte lontjes: dat kan nooit goed gaan! Met open ogen van topauteur Olga van der Meer is een heerlijke roman over twee mensen die... »
 
 
 
 
 

Wervelstorm
Wervelstorm
Lindsey Meulenbelt weet niet beter dan dat haar moeder jaren geleden haar gezin heeft verlaten. Lindsey was destijds vier jaar, haar broertje Trevor en zusje... »
 
 
 
 
 

M/V
M/V
Na de breuk met haar ex Frank begint Paulien aan een nieuw leven, inclusief een baan in het ziekenhuis. Daar ontmoet ze Herman, waar ze als een blok voor val... »
 
 
 
 
 

Keerpunt
Keerpunt
<p>De 37-jarige Leanne trekt in 'Keerpunt' van Olga van der Meer na haar scheiding samen met haar dochter in bij haar moeder. Ze raakt steeds verder in de kn... »
 
 
 
 
 

Bijna perfect
Bijna perfect
De twee hartsvriendinnen Tinka en Tess hebben allebei dezelfde, diepe wens, namelijk het moederschap. De tijd begint langzamerhand echter te dringen voor hen... »
 
 
 
 
 

Gewoon Kyara
Gewoon Kyara
Nu ze haar verleden als duur betaalde gastvrouw in de exclusieve nachtclub achter zich heeft gelaten, slaat Kyara een nieuwe weg in. Roelof en zij bouwen hee... »
 
 
 
 
 

Kiezen voor liefde
Kiezen voor liefde
Na twaalf jaar samen weten Rowena en Armand het zeker: ze zullen voor altijd bij elkaar blijven. Armand vraagt haar ten huwelijk en ze praten over gezinsuitb... »