Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dierbaar geschenk
Dierbaar geschenk
Jolande en haar man Ralph genieten van het gezinsleven met hun twee kinderen. Dat is iets wat ze haar broer Boris en zijn man Jim ook graag gunt, maar voor h... »
 
 
 
 
 

Een jaar na Milo
Een jaar na Milo
In ‘Een jaar na Milo’ van Olga van der Meer gaat Janine haast kapot van verdriet nadat haar man is overleden. Maar dat verdriet slaat om in verbazing als... »
 
 
 
 
 

Stroomversnelling
Stroomversnelling
Een uit de hand gelopen affaire in Stroomversnelling van Olga van der Meer. Elines huwelijk is niet wat het geweest is. Ze ontvlucht de benauwende sfeer thui... »
 
 
 
 
 

Lonkende toekomst
Lonkende toekomst
 »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 111
Jubileumomnibus 111
In mei overleed de geliefde streekromanauteur Henny Thijssing-Boer. Uit eerbetoon aan haar werk opent de 111e jubileumomnibus met haar Een sleutel als gesche... »
 
 
 
 
 

Tussen twee werelden
Tussen twee werelden
Als de vijfentwintigjarige Colette trouwt met de dubbel zo oude Leo, is ze dolgelukkig. Hun huwelijk is ijzersterk. Totdat Colette carrière begint te maken ... »
 
 
 
 
 

Jenny 2.0
Jenny 2.0
Jenny en Patricia zijn beste vriendinnen sinds de middelbare school. De vriendschap verandert als Jenny trouwt met een man die Patricia niet ziet zitten, en ... »
 
 
 
 
 

Het huis
Het huis
 »
 
 
 
 
 

Het huis
Het huis
In ‘Het huis’ van Olga van der Meer erven Wilma en Johan een prachtig, statig huis met een groot stuk grond. Ze willen graag iets goeds met hun erfenis d... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Deze vijfling wordt geopend met het romantische Morgenlicht van Heleen van Rooyens idool Leni Saris. Annie Oosterbroek-Dutschun neemt dan het stokje over met... »