Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De puzzel voltooid
De puzzel voltooid
Amanda Veerman is gelukkig getrouwd en haar leven lijkt geslaagd. Maar van het ene op het andere moment stort haar vertrouwde wereldje in wanneer haar dochte... »
 
 
 
 
 

Het verbond
Het verbond
‘Het verbond’ van Olga van der Meer is een herkenbare en aangrijpende roman over vier jonge, alleenstaande moeders die vriendschap sluiten en beloven dat... »
 
 
 
 
 

Het glazen masker
Het glazen masker
Het gelukkige leven van Ruben en Michelle komt zwaar onder druk te staan als Michelle wordt verkracht en ook nog eens zwanger raakt van haar belager. Ze laat... »
 
 
 
 
 

Hart te huur
Hart te huur
Al het slechte komt in drieën. Silva krijgt de diagnose reuma, scheidt van haar man en verliest haar baan. Ze heeft geen idee hoe ze haar leven weer op moet... »
 
 
 
 
 

Meer dan gewoon verliefd
Meer dan gewoon verliefd
Vlak nadat de zussen Louise en Lorena met hun eigen fotostudio zijn gestart, ontmoet Louise Adriaan, een man waar ze direct voor valt. Hij staat hij op het p... »
 
 
 
 
 

Happy end
Happy end
Joyce Koenders is 28 jaar als ze na een paar mislukte relaties haar<br/>grote liefde Matthijs ontmoet, in wie ze haar 'happy end' denkt<br/>te vinden. Matthi... »