Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gigengacks reizen
Gigengacks reizen
Mevrouw Gigengack is een (stevig) brok Hollandse ondernemingslust met een scherpe tong en een vrijmoedige blik. Haar avontuurlijke geest stuurt haar naar all... »
 
 
 
 
 

Een plaats voor de geestdrift
Een plaats voor de geestdrift
Bouvard en Pécuchet, Katharina de Grote en Koningin Wilhelmina, Madame de Merteuil en Jane Eyre, Multatuli en Antigone - helden uit verschillende tijden, va... »
 
 
 
 
 

Spiegelspel (set 10 ex.)
Spiegelspel (set 10 ex.)
Kan er zoiets bestaan als 'de wraak van het lot'? In het Literaire Juweeltje Spiegelspel van Nelleke Noordervliet staan twee verhalen waarin wraak een hoofdr... »
 
 
 
 
 

De val van Thomas G.
De val van Thomas G.
'De affaire-Thomas G.' schokt het land. Media en sociale media verketteren uitgever Thomas Geel, die een extreem controversieel boek uitbracht met de titel '... »
 
 
 
 
 

De klik - pakket a
De klik - pakket a
Naar aanleiding van hun gezamenlijke guilty pleasure B&B Vol Liefde schrijven Nelleke Noordervliet en Nina Polak elkaar in De klik over de romantische liefd... »
 
 
 
 
 

De dikke Gigengack
De dikke Gigengack
In De dikke Gigengack laat Nelleke Noordervliet zich van een andere kant zien: vrolijk, frivool en schaamteloos grappig. .Mevrouw Gigengack is een dame van z... »
 
 
 
 
 

Veeg teken
Veeg teken
Een weduwnaar slijt zijn dagen achter de toonbank van zijn sigarenzaak in Rotterdam, als op een dag een jonge Turkse vrouw zijn pad kruist, die zijn fantasie... »
 
 
 
 
 

Nederland in de Gouden Eeuw
Nederland in de Gouden Eeuw
In Nederland in de Gouden Eeuw beschrijft Nelleke Noordervliet hoe een land dat nog maar net onafhankelijk was en nog volop zijn vrijheid moest verdedigen, m... »