Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wij kunnen dit
Wij kunnen dit
<p>‘Wij kunnen dit’ van Nelleke Noordervliet draait om Helen en Leo. Helen heeft de boekhandel van haar vader voortgezet en vecht tegen faillissement. Le... »
 
 
 
 
 

Door met de strijd
Door met de strijd
 »
 
 
 
 
 

Snijpunt
Snijpunt
Twee levens, Nora Damave en Guido Kaspers, ooit verbonden in een huwelijk waaruit Franca is voortgekomen. Twee generaties in een veranderende wereld, drie pe... »
 
 
 
 
 

Gigengacks reizen
Gigengacks reizen
Mevrouw Gigengack is een (stevig) brok Hollandse ondernemingslust met een scherpe tong en een vrijmoedige blik. Haar nieuwsgierigheid stuurt haar naar alle u... »
 
 
 
 
 

Gezichtsbedrog (set van 10 ex)
Gezichtsbedrog (set van 10 ex)
'Hell has no fury than a woman scorned' - in Gezichtsbedrog schrijft Nelleke Noordervliet over de genadeloze wraak van een versmade vrouw op de man die een m... »
 
 
 
 
 

Pelican Bay
Pelican Bay
Nelleke Noordervliet is de schrijfster van het Boekenweek Essay 2013.

Aan het eind van de achttiende eeuw wordt op een Caribisch eiland een gruwelijke moord... »
 
 
 
 
 

Snijpunt
Snijpunt
Nora Damave en Guido Kaspers waren ooit verbonden in een huwelijk waaruit Franca is voortgekomen. Deze drie personages in een veranderende wereld komen op ee... »
 
 
 
 
 

Zonder noorden komt niemand thuis
Zonder noorden komt niemand thuis
Als de moordenaar van zijn vrouw Suzanne zijn straf heeft uitgediend en wordt vrijgelaten, vertrekt de journalist Robert Andersen naar de Canadese westkust. ... »
 
 
 
 
 

Altijd roomboter
Altijd roomboter
In Altijd roomboter schetst Nelleke Noordervliet het leven van haar overgrootmoeder Engelbertha Teljeur-Wiggelaar, die ze zelf nog gekend heeft. Engelbertha ... »