Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Millemorti
Millemorti
Millemorti, duizend doden, een gebied waar de natuur de mens al eerder wreed aan zijn nietigheid herinnerde. Hier, in het dorpje Chiavalle, vestigt zich de k... »
 
 
 
 
 

Spiegelspel
Spiegelspel
 »
 
 
 
 
 

Het oog van de engel
Het oog van de engel
Het oog van de engel', dat genomineerd werd voor de ako-literatuurprijs 1992, speelt aan de vooravond van de Franse Revolutie. Een gebiologeerd publiek woont... »
 
 
 
 
 

Aan het eind van de dag
Aan het eind van de dag
In een reeks sleutelscènes voert Nelleke Noordervliet in 'Aan het einde van de dag' haar hoofdpersoon terug naar de jaren zeventig-tachtig, naar Suriname en... »
 
 
 
 
 

Paleis op wielen
Paleis op wielen
<p>Nelleke Noordervliet reist in <em>Paleis op wielen</em>, een nieuw boek in de reeks<em> </em>Spoorslag, met de trein door India. Voor vertrek belandt ze i... »
 
 
 
 
 

Gigengacks reizen
Gigengacks reizen
Mevrouw Gigengack is een (stevig) brok Hollandse ondernemingslust met een scherpe tong en een vrijmoedige blik. Haar avontuurlijke geest stuurt haar naar all... »
 
 
 
 
 

Katharina!
Katharina!
Tsarina aller Russen, hoorspel van Nelleke Noordervliet.<br/><br/>Nelleke Noordervliet als Katharina de Grote wekt de oude keizerin tot leven in indringende,... »