Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mevrouw Gigengack
Mevrouw Gigengack
`Geen gelul, gebak van Krul, zon type is ze. Mouwen opstropen en werken maar, zo karakteriseerde Nelleke Noordervliet haar mevrouw Gigengack, een dame van ze... »
 
 
 
 
 

Vrij man
Vrij man
Plaats van handeling:De Republiek der Zeven Verenigde Provinciën en de Nieuwe Wereld. Hoofdpersoon: arts en jurist Menno Molenaar, die na de vroege dood van... »
 
 
 
 
 

Tine, of De dalen waar het leven woont
Tine, of De dalen waar het leven woont
of de dalen waar het leven woont »
 
 
 
 
 

De naam van de vader
De naam van de vader
Als de Berlijnse Muur valt gaat Augusta de Wit op zoek naar haar vader, een onbekende Duitse soldaat. Hij verdween na de oorlog naar zijn geboortestad Weimar... »
 
 
 
 
 

Snijpunt
Snijpunt
Nora Damave, lerares, stabiel en altijd positief, wordt door een leerling van islamitische afkomst gestoken met een mes. In plaats van sympathie ontmoet ze w... »
 
 
 
 
 

Tine
Tine
Aan het woord is Everdine van Wijnbergen, Tine, zoals Eduard Douwes Dekker zijn eerste vrouw al voor het schrijven van Max Havelaar placht te noemen. Met haa... »
 
 
 
 
 

Vrij man
Vrij man
Dit is het avontuurlijke, indringende en aangrijpende verhaal van Menno Molenaar, twijfelaar, arts, jurist en dubbelspion. Een man om van te houden, een man ... »
 
 
 
 
 

Het wonder van Rotterdam
Het wonder van Rotterdam
‘Ach, de geuren van de havens en van Pernis: ik ruik ze en ik ben onmiddellijk weer het meisje met de afzakkende sokken, de snottebel en te veel onhandelba... »
 
 
 
 
 

De klik
De klik
Naar aanleiding van hun gezamenlijke guilty pleasure B&B Vol Liefde schrijven Nelleke Noordervliet en Nina Polak elkaar in De klik over de romantische liefd... »