Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi naar het ziekenhuis
Bobbi naar het ziekenhuis
Naar het ziekenhuis gaan is best spannend en een operatie al helemaal! Bobbi heeft last van zijn keel en zijn oor, en hij moet geopereerd worden. In dit boek... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Kerst
Bobbi viert Kerst
Papa zegt: "We gaan iets leuks doen."Stap maar lekker op de slee.Ga je mee een kerstboom kopen?''"Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!''Exclusieve kerstkalender ... »
 
 
 
 
 

Bobbi geeft een feestje (verpakt per 6 stuks)
Bobbi geeft een feestje (verpakt per 6 stuks)
Mamabeer versiert de kamer.Bobbi vraagt: 'Begint het gauw?'Mama zegt: 'Over één nachtje,is het verjaardagsfeest voor jou.'Een vrolijk boek voor peuters »
 
 
 
 
 

Bobbi in de winter
Bobbi in de winter
Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de winter is. Bobbi speelt in de sneeuw, leert schaatsen, houdt een sneeuwballengevecht en maakt zijn eigen s... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat slapen
Bobbi gaat slapen
Bobbi is moe na een hele dag druk spelen en maakt zich klaar om naar bed te gaan. Eerst nog even in bad en fijn luisteren naar een verhaaltje. Slaap lekker, ... »
 
 
 
 
 

Bobbi uitdeelboekjes
Bobbi uitdeelboekjes
Doosje met 6 verschillende, kleine Bobbi-boekjes. Om uit te delen met een verjaardag, of lekker zelf te houden!Alle titels zijn ook verkrijgbaar als Bobbi-vo... »
 
 
 
 
 

Bobbi puzzelboek
Bobbi puzzelboek
In dit vrolijke puzzelboek ontdek je aan de hand van een verhaal op rijm en vijf puzzels hoe Bobbi’s dag eruitziet. De puzzels zijn oplopend in moeilijkhei... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi staat heel blij te springenen hij zingt een vrolijk lied.Dan roept Bobbi: "Kijk daar zijn ze:Sinterklaas en Zwarte Piet!"Met exclusieve schoenzetkalend... »
 
 
 
 
 

Bobbi leert fietsen
Bobbi leert fietsen
Bobbi leert fietsen zónder zijwieltjes. Wat een avontuur! Bobbi leert fietsen is een vrolijk en herkenbaar boek voor kinderen die ­leren fietsen. Dat gaat ... »
 
 
 
 
 

Bobbi omkeerboek zomer
Bobbi omkeerboek zomer
In het Bobbi omkeerboek zomer zijn de titels 'Bobbi gaat naar zee' en 'Bobbi op vakantie' gebundeld.Het ideale voorleesboek voor deze zomer dus! »