Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi en de feestdagen
Bobbi en de feestdagen
In dit boek beleeft Bobbi de spannende en feestelijke maand december. De kerstvakantie en feestdagen spelen een rol, maar ook de gezelligheid, de kou, de lic... »
 
 
 
 
 

Joupy, de kleine zeehond
Joupy, de kleine zeehond
Deze herziene uitgave van Joupy, de kleine zeehond heeft een iets groter formaat en is fris vormgegeven. Wel heeft het dezelfde vertederende illustraties van... »
 
 
 
 
 

Borstvoeding
Borstvoeding
tijdschrift praktische huisartgeneeskunde »
 
 
 
 
 

Bobbi kleurboek
Bobbi kleurboek
De leukste kleurplaten<br/>Meer dan 50 leuke kleurplaten in één boek.<br/><br/>Kleuren en kleurplaten zijn weer helemaal terug van (nooit?) weggeweest. Met... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de voertuigen
Bobbi en de voertuigen
In Bobbi en de voertuigen neemt Bobbi zijn lezers mee op reis. Kinderen ontdekken welke voertuigen er op de weg te zien zijn én wat voor geluiden ze maken. ... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Kerst
Bobbi viert Kerst
Papa zegt: "We gaan iets leuks doen."Stap maar lekker op de slee.Ga je mee een kerstboom kopen?''"Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!''Exclusieve kerstkalender ... »
 
 
 
 
 

bobbi geeft een feestje
bobbi geeft een feestje
Bobbi is jarig en mag een feestje geven voor zijn beste vriendjes.<br/>Het wachten duurt lang, maat als het eenmaal zover is, kan zijn dag niet meer stuk.<br... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de kleuren
Bobbi en de kleuren
Een vrolijk Bobbi kartonboek van 24 pagina's. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ontworpen en geïllustreerd door Monica Maas. »
 
 
 
 
 

Bobbi leert zwemmen
Bobbi leert zwemmen
De eerste zwemles: ieder kind (en iedere ouder) krijgt ermee te maken. Voor de een is het zwembad één groot feest, voor de ander is al dat water toch wel h... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de peuters
Bobbi naar de peuters
Bobbi mag eindelijk naar de peuterklas. Wat valt daar veel te zien! Hij ontdekt elke keer iets nieuws. Bereid je peuter samen met Bobbi voor op wat er te zie... »