Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi ABC
Bobbi ABC
De a is van aardbei, de b is van boek.<br/>Ken jij al woorden met de c?<br/><br/>Leer samen met Bobbi de letters van het alfabet.<br/> »
 
 
 
 
 

Gefeliciteerd, lieve Bobbi!
Gefeliciteerd, lieve Bobbi!
Hoera, Bobbi is jarig! Wat een spannende dag voor het kleine beertje. Ze versieren het huis, eten lekkere taart en al zijn vriendjes komen langs. Wat zal hij... »
 
 
 
 
 

Bobbi in de winter
Bobbi in de winter
Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de winter is. Bobbi speelt in de sneeuw, leert schaatsen, houdt een sneeuwballengevecht en maakt zijn eigen s... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de kleuren
Bobbi en de kleuren
Een vrolijk Bobbi kartonboek van 24 pagina's. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ontworpen en geïllustreerd door Monica Maas. »
 
 
 
 
 

Joupy gaat jutten
Joupy gaat jutten
Joupy probeert Ella te leren zwemmen, maar dat is niet zo makkelijk. Samen jutten gaat beter en ze vinden de mooiste schatten op het strand. Maar wat ligt da... »
 
 
 
 
 

Bobbi op de boerderij
Bobbi op de boerderij
Bobbi op de boerderij: een vrolijk avontuur geschreven en geïllustreerd door <br/>Monica Maas<br/><br/>Bobbi mag vandaag gaan helpen,<br/>op een echte boerd... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat sporten
Bobbi gaat sporten
Bobbi en zijn vriendjes gaan sporten! Maar wat kun je veel doen. ­Tennis, voetbal, hardlopen… Het liefst doet Bobbi het allemaal! »
 
 
 
 
 

Bobbi's wereld
Bobbi's wereld
Er is heel veel te zien in het kijk- en zoekboek van Bobbi. Op herkenbare plaatsen, zoals de speelzaal, de kinderboerderij en het zwembad, vermaken Bobbi en ... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat naar school
Bobbi gaat naar school
Voor het eerst naar de basisschool: een belangrijk moment in het leven van ieder kind en iedere ouder! Dit nieuwe boekje over Bobbi is een leuke voorbereidin... »
 
 
 
 
 

Sinterklaas kijk- en zoekboek
Sinterklaas kijk- en zoekboek
De periode waarin Sinterklaas in het land is, is misschien wel de spannendste tijd van het jaar voor veel peuters en kleuters. Ook Bobbi kan niet wachten. Er... »