Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi naar de camping
Bobbi naar de camping
Kamperen is weer populairder dan ooit! Gezinnen trekken erop uit met de tent of caravan, in binnen- of buitenland. In deze vrolijke titel gaat Bobbi met al z... »
 
 
 
 
 

Welterusten, lieve Bobbi
Welterusten, lieve Bobbi
Bobbi is nog lang niet moe...Naar bed gaan is een dagelijks ritueel in het leven van elke peuter. Na het eten nog even tv ­kijken, dan tandenpoetsen, pyjama... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert kerst
Bobbi viert kerst
Papa zegt: ,,We gaan iets leuks doen.Stap maar lekker op de slee.Ga je mee een kerstboom kopen?'',,Ja,'' juicht Bobbi, ,,ik wil mee!''  »
 
 
 
 
 

Bobbi uitdeelboekjes
Bobbi uitdeelboekjes
Doosje met 6 verschillende, kleine Bobbi-boekjes. Om uit te delen met een verjaardag, of lekker zelf te houden!Alle titels zijn ook verkrijgbaar als Bobbi-vo... »
 
 
 
 
 

Bobbi de allerliefste papa
Bobbi de allerliefste papa
Het perfecte cadeau voor vaderdagMooi kraamcadeautjePapa doet een voetbaltrucje. Hij tikt de bal steeds in de lucht. 'Mijn papa is de allerbeste,' fluistert ... »
 
 
 
 
 

Bobbi 12 uitdeelboekjes
Bobbi 12 uitdeelboekjes
Dit doosje bevat 12 vrolijke boekjes om uit te delen of om lekker allemaal zelf te houden:Bobbi op het potjeBobbi naar het bosBobbi is ziekBobbi gaat logeren... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Kerst
Bobbi viert Kerst
Papa zegt: "We gaan iets leuks doen."Stap maar lekker op de slee.Ga je mee een kerstboom kopen?''"Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!''Exclusieve kerstkalender ... »
 
 
 
 
 

Dag, speentje!
Dag, speentje!
Afscheid nemen van het speentje: de meeste peuters moeten er een keer aan geloven. Dat kan best even een lastig proces zijn. Dit nieuwe Bobbi-boek kan daarbi... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de babydieren
Bobbi en de babydieren
Het is voorjaar. De tijd van het jaar waarin er weer veel dierenbaby’s geboren worden. Wat zijn ze schattig! Kijk dat zachte lammetje. En dat vrolijke veul... »