Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Joupy gaat jutten
Joupy gaat jutten
Joupy probeert Ella te leren zwemmen, maar dat is niet zo makkelijk. Samen jutten gaat beter en ze vinden de mooiste schatten op het strand. Maar wat ligt da... »
 
 
 
 
 

Bobbi op de boerderij
Bobbi op de boerderij
Bobbi op de boerderij: een vrolijk avontuur geschreven en ge├»llustreerd door <br/>Monica Maas<br/><br/>Bobbi mag vandaag gaan helpen,<br/>op een echte boerd... »
 
 
 
 
 

Bobbi op vakantie
Bobbi op vakantie
Blij rent Bobbi naar de auto, en zijn rugzak sleept hij mee. Hij... »
 
 
 
 
 

Abc
Abc
Bobbi abc<br/><br/>Peuters en kleuters komen op een speelse manier in aanraking met de letters van het alfabet met Bobbi's abc. Aan de hand van vrolijke illu... »
 
 
 
 
 

Borstvoeding
Borstvoeding
tijdschrift praktische huisartgeneeskunde »
 
 
 
 
 

Bobbi babyboek
Bobbi babyboek
Bobbi's babyboek is een waardevolle herinnering voor later Met volop ruimte voor de wensen van je familie en vrienden, die voor het eerst kennismaken met je ... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar het bos
Bobbi naar het bos
Mama zegt We gaan naar buiten. Doe je laarzen maar vast aan. Bobbi juicht Hoe naar het bos toe. Ik ben klaar. Kom op we gaan »
 
 
 
 
 

Bobbi's wereld
Bobbi's wereld
Er is heel veel te zien in het kijk- en zoekboek van Bobbi. Op herkenbare plaatsen, zoals de speelzaal, de kinderboerderij en het zwembad, vermaken Bobbi en ... »
 
 
 
 
 

Bobbi is ziek
Bobbi is ziek
Stil zit Bobbi in een hoekje en hij bibbert van de kou. Papa voelt aan Bobbis voorhoofd en zegt H wat heb jij nou? »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat naar school
Bobbi gaat naar school
Voor het eerst naar de basisschool: een belangrijk moment in het leven van ieder kind en iedere ouder! Dit nieuwe boekje over Bobbi is een leuke voorbereidin... »